• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

Zondag weer voor het "echie" DAW reist naar Limburg waar in Tegelen, SC Irene, DAW zal ontvangen. Rob van der Ven blikt nog ff terug op de winterstop maar kijkt, vooral rijkhalzeld uit naar de start van de competitie.

Rob "Komende zondag de eerste officiële wedstrijd na de winterstop. Een bijzondere winterstop waarin we voor de eerste keer met DAW 1 op trainingskamp zijn geweest. Een trainingskamp onder andere bestaande uit: een terugblik op de 1e seizoenshelft, vijf trainingen, een nuttige oefenwedstrijd, een golfclinic, een padeltoernooi, zestien individuele evaluatie / ontwikkelgesprekken, teambesprekingen en een afsluitende stapavond.
Een fantastische ervaring voor zowel spelers als kader dat er voor heeft gezorgd dat we in korte tijd nog verder naar elkaar zijn toe gegroeid en we met name ook in onze speelwijze stappen hebben gezet. Daarnaast hebben enkele jongens intensief kunnen werken aan hun herstel, waardoor ze wellicht binnen enkele weken weer aan kunnen sluiten. Nogmaals dank aan iedereen die deze reis mede mogelijk gemaakt heeft".

"Zondag tegen Sportclub Irene willen we graag laten zien dat we klaar zijn voor de tweede seizoenshelft. Een druk programma met maar liefst zestien wedstrijden, maar mede door de progressie van de afgelopen weken, is het vertrouwen groot en is de doelstelling om ons zo snel als mogelijk veilig te spelen.
Te beginnen met een overwinning komende zondag uit in Tegelen".

Het weer zou de komende weken weleens een spelbreker kunnen zijn. temperaturen ver onder het vriespunt zouden afgelastingen kunnen veroorzaken. We gaan het zien, de supporters, spelers en begeleiding zijn er in ieder geval klaar voor. scheidsrechter deze middag is de hr Bos. aanvang wedstrijd op sportpark "De Bakenbos" is om 14.30 precies tot zondag!