• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

Terwijl er een witte deken over Brabant is neergestreken, zou het zomaar kunnen zijn dat er zondag gevoetbald word. DAW moet op bezoek bij de virtuele koploper Helvoirt. De KNVB heeft bepaalt dat er uitgeweken moet worden naar kunstgras, indien men over een goedgekeurd kunstgrasveld beschikt. Helvoirt is in het bezit van een mooi kunstgrasveld, niet het hoofdveld. Dus als de sneeuw verdwenen is, wordt er eindelijk weer gevoetbald voor de punten. DAW is er klaar voor, zo ook trainer Rob van der Ven.

Rob, “Komende zondag willen we laten zien dat we klaar zijn voor de tweede seizoenshelft. Mede door het trainingskamp en een aantal nuttige oefenwedstrijden is het zelfvertrouwen gegroeid en is de doelstelling om ons zo snel als mogelijk veilig te spelen. Dat we tegen de virtuele koploper mogen spelen, maakt in feite niet zoveel uit. Ik ben er van overtuigd dat we het iedere tegenstander in deze klasse enorm lastig kunnen maken. Zeker wanneer we als collectief aan de aftrap verschijnen en het op kunnen brengen 90 minuten lang voor elkaar te werken”.

Ook de supporters zullen er weer zijn, we zijn erg benieuwd. Scheidsrechter deze middag is de hr. Hajo, deze zal om exact half drie willen beginnen. Namens spelers en begeleiding tot zondag.