Logo

DAW verloor van Berghem Sport, de bewoners van de Koppelsteeg waren gezien de hele wedstrijd de terechte winnaars. De eerste helft was DAW slecht, na de rust kwam het goed terug maar was het onvoldoende voor punten.

De beste kansen in de eerste helft waren voor de Berghem Sport toch duurde het tot 5 minuten voor de rust voor de 1-0 viel, Donny van Herpen wordt aangespeeld, speelt de bal naar Nick Tielemans, volgens waarnemers zo’n drie meter in buitenspelpositie. Grensrechter van der Heijden vlagt, scheidsrechter Azerfane kan het voorval niet zien het gebeurt in zijn rug, na beraad met de grensrechter blijkt de beste man toch “rugogen” te hebben. Azerfane is zeer gedecideerd, doelpunt 1-0. Nog voor de rust verdubbelt Berghem de marge, Jacky van Deutekom met een mooie crosspass. “Goodold” Donny van Herpen legt de bal panklaar voor Stef van de Broek, die simpel binnenkopt. Rust 2-0.

Gelijk na de rust kansen voor DAW, maar de bal gaat niet in het doel, na twintig minuten combinatie Corik Megens met Roel Janssen, één op één faalt Roel niet, en maakt koelbloedig de aansluittreffer, zijn eerste bij de senioren. Tien minuten later een enorme scrimmage bij het doel van Joep Hoefnagels, Mark Megens op de kruising, in de rebound via een verdediger op de lat. Vijf minuten voor tijd, Valentijn Smits brengt de bal in de doelmond, Rick van Aalst redt, de rebound wordt door invaller Jordy Verhagen binnengetikt, 3-1. Twee minuten voor tijd, Mike speelt Bart Vos aan, mooie actie Bart en wederom de aansluitingstreffer, 3-2. Verder laat Berghem Sport het niet komen. Eindstand 3-2.

Snel vergeten maar, carnaval en dan volgen er zes! thuiswedstrijden van de zeven duels. Te beginnen met Volharding thuis.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.