• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Bij DAW vrolijke gezichten na de gewonnen wedstrijd afgelopen zondag. Spits Corik Megens is terug en zijn doelpunten, hebben bij de ploeg het vertrouwen enorm doen groeien. Trainer Rob van der Ven “er is deze week fantastisch getraind” benadrukte dit nogmaals. SC Irene de hekkensluiter van dit moment komt zondag naar Schaijk. Nog nooit speelde DAW tegen de ploeg uit Tegelen. Er is weinig bekend over de “tricolores”. Maar iedereen beseft dat de verschillen klein zijn, en dat er weer een strijdbaar DAW zal moeten staan, ook tegen de nummer laatst! Trainer Rob van der Ven over zondag.

Rob, ” Komende zondag wederom een wedstrijd waarbij alleen een overwinning telt. Tegen Sparta’18 winnen we weliswaar met 4-0, toch was het geen geweldige wedstrijd van onze zijde. Zondag tegen Irene zullen we vanaf de eerste minuut scherper moeten zijn, want tegen Sparta hadden we ook zomaar op achterstand kunnen staan. Uiteindelijk winnen we verdiend en pakken we de punten die we hard nodig hebben. Zaak om er zondag nogmaals drie aan toe te voegen, zodat we een beetje afstand nemen van de onderste plaatsen.

De gure wind en de buien hebben het land verlaten de lente breekt aan, een mooier begin van de Duitse middag, zal een overwinning zijn. Scheidsrechter is Hr, Schelsema. De jonge scheidsrechter uit Cuijk zal de wedstrijd in gang zetten om half drie. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

Tagged under DAW 1