Logo

DAW verloor tegen SSS’18 met 0-2. De ruststand was 0-0 door deze overwinning pakte SSS’18 de 2e periode.

Na een klein kwartier, individuele actie Corik Megens het schot gaat voorlangs. Halverwege het eerste bedrijf, vrije trap Frits Lucassen indraaiend maar Rick van Aalst tikt de bal onder de lat weg, ook de aansluitende corner is een prooi voor de doelman. Tien minuten voor rust het verassende schot van Corik Megens naar de lange hoek maar keeper Massop is attent. Net voor rust moet Rick van Aalst nog handelend optreden na een schot van Koen Verlinden. Rust 0-0

Na de thee een sterk begin voor DAW, Robyen van der Heijden schiet de bal een meter over het doel na een combinatie via Mike van de Ven, Bart Vos en Corik Megens. Na tien minuten een hoekschop van Freek van Boekel, de prachtige kopbal van Mark Megens wordt van de lijn gered. Na een dik uur spelen, cruciaal moment van de wedstrijd, Koen Verlinden begaat aan de linkerkant een duwfout, scheidsrechter Huijs ontgaat het voorval, de ingebrachte bal wordt door Bas Joosten tot doelpunt gepromoveerd na een misverstand achterin. SSS’18 verdubbeld gelijk de voorsprong, de lange middenvelder Koen Voesten schuift de bal in de touwen, na een combinatie aan de linkerkant. Acht minuten voor tijd, Roel Janssen in combinatie met Mike van de Ven. Roel gaat goed door, de voorzet wordt net voor de inlopende Bart Vos weggetikt. Drie minuten voor tijd vrije trap Freek van Boekel, de bal zeilt richting kruising, maar via de onderkant van de lat springt de bal weer het veld in. In de slotminuut nog een ferme uithaal van Robyen van der Heijden maar de eindstand blijft 0-2.

Volgende de herhaling van dit duel tegen SSS’18. DAW weet dat het kansen heeft. Dus kan met vertrouwen de reis naar Overloon aangaan.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.