DAW gaat zondag naar Overloon, waar SSS´18 de tegenstander is. afgelopen zondag verloor het van de koploper maar was niet minder dan de tegenstander. SSS´18 speelde donderdagavond toch wel verrassend gelijk in Sevenum tegen nummer laatst Sparta´18. Het werd 1-1. Trainer Rob van de Ven over zondag.

Rob; “Afgelopen zondag hebben we laten zien dat we niet onder hoeven te doen voor deze tegenstander. In de eerste helft waren we misschien zelfs wat te afwachtend. In de tweede helft toonden we wat meer lef, maar gaven hierdoor ook weer wat meer ruimte weg achter onze laatste linie. Bij beide doelpunten staan we niet goed, wat zoals bekend tegen dit soort spitsen direct wordt afgestraft. Toch krijgen we zelf ook een aantal goede mogelijkheden, waardoor een puntje er met een beetje meer geluk zomaar had ingezeten. Ondanks de nederlaag kijken we met een redelijk gevoel terug op de wedstrijd en gaan we er alles aan doen om komende zondag wel een resultaat neer te zetten. Vooralsnog is Robbert nog een twijfelgeval voor zondag. Voor de rest kunnen we beschikken over een complete en fitte groep”.

Zondag as. weer prima voetbalweer, een mooie uitwedstrijd, eens kijken of DAW deze keer wel punten kan afsnoepen van de koploper. Scheidsrechter deze middag is de hr van der Ven. Tot zondag!