• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

DAW speelt as zondag op het eigen sportpark tegen Vianen Vooruit. Het keerde met een goed gevoel terug uit Overloon, met een punt in de tas tegen de koploper. Zondag zal men niet blij zijn met een punt. De doelstelling zal ongetwijfeld een driepunter zijn. Volgens de technische staf zijn er wat pijntjes en staat de opstelling nog niet vast. Trainer Rob van der Ven, blikt zoals altijd vooruit op de wedstrijd.

Rob. “Ik denk dat we met een tevreden gevoel terug kunnen kijken op de wedstrijd van afgelopen zondag uit tegen SSS'18. Ondanks het ontbreken van Robbert en Niels hebben we meer dan goed weerstand geboden, de angels uit het spel van SSS'18 gehaald en zelf ook verschillende kansen weten te creëren. Complimenten aan de spelersgroep die vanaf de eerste tot de laatste minuut alles hebben gegeven en de vooraf gekozen tactiek prima hebben uitgevoerd. Ik ben benieuwd of dat we ons spel in balbezit ook tegen Vianen Vooruit voort kunnen zetten. In de uitwedstrijd moesten we het destijds nog zonder Bart en Corik doen. Ook daar speelden we een hele aardige wedstrijd, met name in de eerste helft, maar was het aantal kansen aan beide kanten spaarzaam. Voor komende zondag lijkt onze groep zo goed als compleet te zijn, waardoor ik er van overtuigd ben dat we dit keer ook aanvallend wat meer kunnen brengen. We gaan het zien zondag”.

Scheidsrechter Jordy de Goeij uit Oss gaat om half drie beginnen, zoals gebruikelijk. Namens spelers en begeleiding tot zondag.