Logo

In eigen huis heeft DAW verloren van Erp. De ploeg van Jurgen van Wanrooij gooide veel energie in de strijd. DAW had de betere kansen tot de 0-1. Toen de batterij van Erp dreigde leeg te lopen en DAW er op en over leek te komen. Viel de 1-3.

In de achtste minuut het eerste schot van Erp, Ruud Hanenberg schiet vanaf 20 meter maar doelman Rick van Aalst laat zich niet verrassen. Halfweg het eerste bedrijf, Freek van Boekel vind Roel Janssen, de inzet, schuin voor het doel, gaat voorlangs. Vijf minuten later, Mark Megens op Corik Megens, Corik vind Bart Vos, de bal komt tegen de paal. Één minuut voor de thee, Roy Verhagen brengt de bal vanaf links voor het doel, de bal blijft na een duel hangen, Koen van Deurzen controleert het “vijfje” en schiet de bal, snoeihard tegen de touwen 0-1. Nog voor rust schot van Joost van Dijk, de bal drie meter over het doel.

Na de pauze, er is een klein uur gespeeld, Koen van Deurzen schiet de bal net over het doel in kansrijke positie. Na driekwart wedstrijd. De schijnbare onvermoeibare back Joost van Dijk, stoomt aan de rechterkant nog maar weer eens op. De voorzet wordt leep terug gelegd door Emiel van der Sande. Luuk van der Steen schiet tegendraads de 0-2 in de boeken. Gelijk naar de aftrap Siem van Merwijk, ontfutselt de bal op de achterlijn, komt goed naar binnen en door de benen van de keeper de 1-2. DAW op jacht naar de gelijkmaker! Voorzet Bart Vos, Corik Megens strand op de doelman, in tweede instantie over het doel. Tien minuten voor het einde Ruud Hanenberg brengt de bal vanaf de zijlijn voor, de bal is lang onderweg, Rick van Aalst ziet er niet goed uit, Ruud Delisse kan vrij inkoppen. 1-3 Twee minuten voor het einde, invaller Yuri van der Venne schiet, via een verdediger gaat de bal rakelings naast. Eindstand 1-3.

DAW mag maandag gelijk aantonen dat er meer te halen viel tegen het conditioneel en fysiek sterke Erp. Aanvang op sportpark d’n Uil half drie, scheidsrechter deze aflevering is de hr J. Hodzelmans uit Echt.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.