DAW en Sc Irene speelde in Tegelen op sportpark Bakenbos gelijk. De uitslag deed recht aan de krachtsverhoudingen op het veld. DAW had daar wel de extra tijd voor nodig. Het was Robbert Knipping, die in een vermakelijk duel diep in blessuretijd de 2-2 inkopte.

Na een kwartier spelen Bas van der Ven komt goed door aan de linkerkant vind de attente Corik Megens die de 0-1 binnentikt. Halverwege de eerste helft een gevaarlijke hoekschop van Sc Irene vanaf rechts, tot tweemaal gevaarlijk, uiteindelijk een prooi voor doelman Rick van Aalst. Één minuut later wederom een scrimmage, het schot van Jitse Janssen gaat gevaarlijk voorlangs. Twintig minuten voor de pauze Mike van de Ven vind Corik Megens, Corik draait goed weg, de bal eindigt binnenkant van de paal niet in het doel. Na een dik half uur de gelijkmaker, Tom van Rhee neemt de corner, het is Sierd Janssen die via de stuit de bal binnenkopt. 1-1. Twee minuten voor de pauze, Bas van der Ven met een gevaarlijke vrije trap, Jitse Janssen kopt bijna in eigen doel. Net voor rust nog een actie van Corik Megens, kapt , maar schiet tegen de doelman, rust 1-1.

Na de pauze gelijk twee kansen voor de thuisploeg, de eerste een goede redding van Rick van Aalst op de kopbal van Tom van Rhee, bij de tweede moet Robbert knipping de bal uit de doelmond halen na een kopbal van Casper Vermeulen. Tien minuten na rust goede voorzet Siem van Merwijk, de kopbal van Bart Vos, doelman Kessels tikt de bal uit de linkerhoek. Na een dik uur goede voorzet Bas van der Ven, indraaiend, Robbert en Corik lopen tegen elkaar kopbal over het doel van Robbert. Na zeventig minuten, Sentayehu Derks wordt op twintig meter van het doel aangespeeld, draait weg en schiet prachtig binnen 2-1. DAW in de problemen! Acht minuten later Bas van der Ven struikelt achterin over de bal, Imo Selen recht op het doel, Rick van Aalst op zijn sterkst, red hier DAW. Dik in blessuretijd, Bart Vos brengt blind de bal voor het doel, Robbert Knipping klets de bal met het hoofd tegen de touwen, pfff vreugde,opluchting, eindstand 2-2.

Door deze uitslag en de uitslagen op de andere velden blijft het super spannend onderin. Volgende week komt Volharding op bezoek, DAW heeft tegen de ploeg uit Vierlingsbeek nog iets recht te zetten. Uit speelde het zijn slechtste wedstrijd van het seizoen.