Door een 1-0 overwinning heeft DAW een enorme stap gemaakt voor een nieuw seizoen in de tweede klasse. Matchwinnaar, in een niet al te beste wedstrijd, werd Mark Megens op aangeven van Bart Vos.

Na tien minuten voorzet Siem van Merwijk, Mark Megens kopt op het hoofd van broer Corik, maar Corik heeft het niet in de gaten. Één minuut later, goede actie Corik Megens, de keeper redt knap. Weer een minuut later Roel Janssen met een “nummertje” , lage voorzet, keeper Tom Stupers haalt de voorzet eruit. Na een dik half uur doet Emplina wat terug, na een afgeslagen hoekschop schiet Bas de Bas de Boer de bal drie meter over het doel. Drie minuten voor rust enorme kans voor DAW, Bart Vos onderschept, speelt Corik Megens aan, vrij voor de keeper kan Corik het buitenkansje niet verzilveren, rust 0-0.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld, DAW iets beter zonder grootst te spelen. twee kleine kansjes gaan voorbij aan Corik Megens in de beginfase. Na een klein uur spelen een schot ineens uit de lucht van Thijs Engelbart maar Rick van Aalst redt. Twintig minuten voor tijd, rommelige situatie voor het Empelse doel, Bart Vos legt de bal leep op het hoofd van Mark Megens, de kopbal is doeltreffend, 1-0. DAW geeft de wedstrijd niet meer uit handen, twaalf minuten voor het einde nog een schot van invaller Yannick van Zutphen, maar verder komt de ploeg van William van Overbeek niet. Eindstand 1-0.

Belangrijke punten in een slechte wedstrijd. DAW heeft volgende week in Venhorst nog één punt nodig voor zekere handhaving. Venhorst is veilig bij een winstpartij. We gaan het zien zondag as.