• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

De bekerindeling voor dit seizoen is door de KNVB online gezet. DAW bekert tegen eersteklassers Alverna en BVC’12 en tweedeklasser Quick 1888.

De eerste wedstrijd word uit gespeeld op 1 september in en tegen Alverna. Alverna verkeert al vele jaren in de hogere regionen van het amateurvoetbal. Ondanks dat het dorp maar zo’n 2500 inwoners heeft. Voor de oudere DAW’ers bekend terrein, jaarlijks ging de DAW jeugd op toernooi in Alverna.

Een week later speelt het “urste” thuis tegen Quick 1888, vorig jaar tweedeklasser geworden en net als DAW in de middenmoot geëindigd. Vorig seizoen was Quick 1888 ook al een bekertegenstander van DAW. DAW won op 2 september thuis met 2-0, de doelpunten kwamen van Bart Vos en Siem van Merwijk

 logo quick 1888

Prachtige "traditionsverein" Quick 1888 uit Nijmegen. De club won zelfs de KNVB beker in 1949 door een overwinning op Helmondia.

Als laatste een volledige onbekende voor DAW. Op 15 september moet DAW naar het Gelderse Beek-Ubbergen waar eersteklasser BVC ’12 de tegenstander is. Een opmerkelijke tegenstander, in het seizoen 2012-13 speelde de “Beekubbergers” nog in de vijfde klasse F Oost. Overigens begint de wedstrijd in Beek-Ubbergen om 14.00 uur.