• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

DAW speelt zondag de derde thuiswedstrijd dit seizoen, tegenstander is Venhorst. Er werd éénmaal verloren en éénmaal gelijk gespeeld. Tijd voor een winstpartij zou je zeggen. Vorig seizoen werd het een gelijkspel in Schaijk (1-1) doelpunt Mark Megens op aangeven van Freek van Boekel. Trainer Rob van der Ven over zondag .

Rob; “Komende zondag wordt het tijd voor onze eerste thuisoverwinning. Dat dit niet gemakkelijk zal worden, blijkt wel uit de wedstrijden tegen Venhorst afgelopen seizoen. Destijds speelde we thuis gelijk en verloren we uit volkomen verdiend in een van de minste wedstrijden van het seizoen. Beide elftallen liggen dicht bij elkaar en kennen elkaars sterke en minder sterke punten door en door. Ook deze wedstrijd zal het verschil weer klein zijn en zal strijd de boventoon voeren. Zaak om de kansen die we zeker gaan krijgen wederom te benutten. Daarnaast zullen we moeten waken voor de razendsnelle omschakeling van Venhorst waarin Thijs van Sleeuwen een belangrijke rol speelt. Bij standaardsituaties is Luuk van de Bogaard de man om in de gaten te houden.  Behalve deze twee sterkhouders beschikt Venhorst over een hecht collectief dat het iedereen lastig kan maken in deze klasse.  Helaas zullen we zelf nog niet compleet zijn, maar ook zonder deze jongens gaan we vol voor de eerste thuisoverwinning van het seizoen”.

Zoals gebruikelijk beginnen we om 14.30 precies zorg dat je erbij bent, de wedstrijd tussen twee echte dorpsclubs. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

Programma speelronde 6

SVSSS - VV Heeswijk
Berghem Sport – RKVV Volharding
DAW Schaijk - RKSV Venhorst
Prinses Irene – RKVV Emplina
Vianen Vooruit - Olympia'18
EVVC - Real Lunet
RKSV Volkel – VV Helvoirt

De Stand;
1. Vianen Vooruit 5-13
2. Olympia'18 5-10
3. RKVV Emplina 5-10
4. SVSSS 5-9
5. Prinses Irene 4-7
6. Berghem Sport 5-7
7. EVVC 5-7
8. DAW Schaijk 5-7
9. RKVV Volharding 5-6
10. Real Lunet 5-5
11. RKSV Venhorst 4-4
12. VV Heeswijk 3-3
13. RKSV Volkel 5-3
14. VV Helvoirt 3-0