• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

EVVC uit is wederom een prachtig affiche, een echte dorpsclub met net als DAW, jongens uit het eigen dorp. Bij EVVC wordt Gerwin van de Boom al lange tijd gemist. Bij DAW is Freek van Boekel al het gehele seizoen geblesseerd. In de stand is het allemaal superspannend. Zowel EVVC als DAW hebben tien punten. Het doelsaldo is van de vinkelnaren is iets beter. Details zullen het duel beslissen. Trainer Rob van der Ven blikt vooruit.

Rob; “Nog drie wedstrijden tot aan de winterstop. Drie cruciale wedstrijden waar we punten zullen moeten halen. Te beginnen komende zondag uit in Vinkel. Een lastige opgave, maar dat mag geen excuus zijn. De wedstrijd van vorige week tegen Olympia '18 is gefilmd door Freek en Robbert. Aan de inzet, arbeid en beleving ligt het niet, wel zijn er een aantal zaken zichtbaar waardoor we uiteindelijk tekort schoten. Prima beelden waar we zeker ons voordeel mee gaan doen. We zullen dan ook steeds vaker van deze methode gebruik gaan maken. Helaas kunnen we zondag geen beroep doen op Tyrone (uitgevallen tegen Olympia '18), zijn er wat lichte pijntjes her en der, maar keert Robbert weer terug bij de groep. Wie er ook gaat beginnen zondag, uiteindelijk telt alleen een overwinning, alle andere zaken zijn bijzaak”.

EVVC zal zijn gezonde portie arbeidsethos aanspreken, aan scheidsrechter Hodzelmans de taak om de wedstrijd in goede banen te leiden. DAW supporters zullen er weer massaal zijn. Namens spelers en begeleiding een spannende en sportieve wedstrijd gewenst.