• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

We kunnen er erg kort over zijn, DAW op bezoek bij Heeswijk draait om de drie punten. Rob van der Ven over zondag.

Rob; "Naar aanleiding van de resultaten de laatste weken kunnen we niets anders doen dan kritisch kijken naar eigen presteren.

We geven de doelpunten te gemakkelijk weg en zijn niet in staat om aan de bal het verschil te maken. Teveel spelers halen niet hun gebruikelijke niveau en te vaak hebben we moeite met de speelwijze die de tegenstander ons oplegt. Teams weten steeds beter waar onze kracht ligt en waar ze ons pijn kunnen doen.
Voetballend hebben we voldoende in huis en de wil is wel degelijk aanwezig, maar soms komt er meer bij kijken in wedstrijden in deze klasse waarin details het verschil maken. 
 
Natuurlijk is het zaak om bepaalde sterke punten van de tegenstander uit te schakelen, maar bovenal zullen we ons moeten verbeteren in onze eigen speelwijze. De kwaliteiten zijn zonder twijfel aanwezig, nu zaak om weer even terug te keren naar de basis en bijbehorende afspraken. Geen paniek, maar rustig blijven en samen als team keihard blijven werken aan bovengenoemde punten.
Zondag tegen Heeswijk zullen Tyrone en Freek nog niet inzetbaar zijn. Met Robbert keert er weer een stukje ervaring terug in het elftal dat aan de aftrap zal verschijnen.

Supporters let op aanvang wedstrijd 14.00 uur. Namens spelers en begeleiding tot zondag.