• Gepubliceerd in Voetbal Heren 1

DAW speelt zondag haar laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. Tegenstander is Volharding uit Vierlingsbeek. Trainer Johan Vullings verlengde, maar ziet, evenals Rob van der Ven in de eerste seizoenshelft veel blessures op sleutelposities. Volgens de berichten uit Vierlingsbeek stroomt de ziekenboeg langzaam leeg. Hoe dan ook, beide teams starten met elf mensen. Trainer Rob van der Ven over zondag;

Rob; “Kort terug kijkend op de eerste tien wedstrijden kunnen we niets anders doen dan kritisch kijken naar eigen presteren. De verschillen zijn klein en de wedstrijden worden vaak op details beslist, maar vooralsnog dwingen we zelf onvoldoende af. Zaak om anders voor de dag te komen anders gaan we een lastige tweede seizoenshelft tegemoet. Vooralsnog hebben we er echter alle vertrouwen in dat we meer kwaliteiten in huis hebben, dan we tot op heden hebben laten zien”.

Komende zondag de laatste wedstrijd van 2019.

“Met Volharding treffen we een gelijkwaardige tegenstander die net als ons aardig wat spelers heeft moeten missen de eerste maanden. Beide teams zullen de eerste seizoenshelft goed af willen sluiten. We weten wat we kunnen verwachten aangezien we ze afgelopen zondag hebben bekeken, maar bovenal zullen we het zelf moeten laten zien. Freek en Tyrone ontbreken nog, maar voor de rest kunnen we beschikken over een complete en fitte groep die maar al te graag het jaar goed af wil sluiten voordat de korte winterstop van start gaat”.

Nog één keer vlammen en met een goed gevoel de feestdagen tegenmoed. Vorig jaar werd er voor het eerst in de clubhistorie tegen Volharding gespeeld. DAW won toen door doelpunten van Corik Megens en Robyën van der Heijden (fantastisch afstandsschot) met 2-1. Voor die uitslag zetten we heel snel een kruisje. Scheidsrechter deze middag is Ramon Karavla. Allen een sportieve wedstrijd toegewenst en LET OP aanvang 14.00 uur!