Met 2-0 ging DAW de rust in was de betere ploeg met de meeste kansen. Na de pauze was het alleen maar Venhorst DAW moest ver terug maar dacht de drie punten over de streep te trekken. Venhorst scoorde in de laatste minuten nog tweemaal en pakte een punt.

In de begin fase kleine kansjes voor beide teams. Na een dik kwartier ingooi DAW op links, Freek van Boekel opent prachtig over de hele naar de rechterkant, Noah van Deijne op snelheid voorbij de tegenstander, op de achterlijn, de voorzet, Bart Vos stapt over de bal, Corik Megens tikt de bal in de verre hoek 0-1. Zeven minuten voor de pauze vrije trap Rens van Sleeuwen op de punt van de zestien, de bal wordt van richting veranderd, Rick van Aalst redt met de voet, de scrimmage!! Maar de bal wordt uiteindelijk opgeruimd. Drie minuten voor de pauze, Siem van Merwijk komt naar binnen, het schot komt boven op de lat. Laatste minuut eerste bedrijf, mooie aanval DAW, Noah steekt de bal op Mike van de Ven het schot verdwijnt via een Venhorst been op de achterlijn. Freek van Boekel brengt de bal in, komt uiteindelijk bij Robbert Knipping, die bij de tweede paal de bal intikt. 0-2 rust.

Na de pauze een ander spelbeeld, DAW komt nauwelijks over de eigen helft, maar Venhorst krijgt ook niet kans over kans, al heeft het wel een duidelijk veldoverwicht. Na een klein uur fantastische redding Rick van Aalst op de kopbal van Luuk van den Boogaard, na een voorzet van Rob van Dooren. Kwartier voor tijd wederom redding Rick van Aalst, na een inzet van joep van de Bosch. Één minuut voor tijd, vrije trap keeper Daan Fonken, belandt op het hoofd van Thijn Vossenberg, die de bal in het net ziet ploffen. Twee minuten in blessuretijd, Mark van Sleeuwen geeft laag voor, vanaf rechts, Rens van Sleeuwen pikt zijn doelpuntje mee en scoort de 2-2. In de zesde minuut van de blessuretijd nog een kopbal van Luuk van den Boogaard, maar Rick van Aalst voorkomt erger, eindstand 2-2.

Rick van Aalst 2

(Rick van Aalst wederom belangrijk foto Marja Megens)

Twee verschillende helften, de doelpunten voor Venhorst vielen pas laat maar de 2-2 eindstand was meer dan terecht. Volgende week de streekderby uit bij Berghem Sport. Tot zondag.