DAW Schaijk 1 speelt verdienstelijk gelijk tegen Roda Boys: 1-1

Tegen zaterdagtweedeklasser Roda Boys uit Aalst speelde DAW Schaijk 1 in de bekercompetitie verdienstelijk gelijk. DAW trof een goed voetballende tegenstander, maar gaf goed weerstand. Na enkele dreigende momenten voor het Schaijkse doel kreeg DAW een handvol minuten voor het rustsignaal de uitgelezen mogelijkheid om via een strafschop de score voor rust te openen. Deze werd echter gemist. Ook een andere 100% kans werd helaas niet tot doelpunt gepromoveerd. Ruststand: 0-0.

In het tweede bedrijf kwam de Schaijkse ploeg op voorsprong in de 75e minuut. Jacco van der Heijden schoot de bal vol overtuiging in de bovenhoek. Een prachtige treffer. De punten werden echter gelijk verdeeld. Kay Huijgens, die DAW eerder tegenkwam als speler bij Real, maakte 1-1 bij een treffer die wellicht voorkomen had kunnen worden als er verdedigend resoluut werd ingegrepen.

BIj DAW Schaijk waren er genoegt lichtpuntjes te zien. Tegenvallers waren het geblesseerd uitvallen van aanvallers Corik Megens en Noah van Deijne. Of zij er bij de competitiestart bij zijn is vooralsnog een vraagteken. Komende zondag is de laatste generale repetitie voor de competitiestart. DAW speelt dan tegen VOAB haar laatste bekerwedstrijd in de poule.