Logo

Een kwartier voor tijd tekent Bart Vos voor zijn tweede treffer en de 0-2. Wedstrijd gespeeld denk je dan, maar niets in minder waar. Helvoirt komt langszij en wint in de allerlaatste minuut van de blessuretijd met 2-3. Soms is voetbal wreed.

Na twee minuten, schietkans Freek van Boekel recht in de handen van de doelman. Na twintig minuten Corik wordt diep gestuurd op rechts, door een fout van de linksback pikt Corik de bal op, vind laag Bart Vos, en scoort eenvoudig de 0-1. Na een Half uur vind Rico de Laat, Max Meyer, handige aanname in de zestien, schot verdwijnt in het zijnet. Vijf minuten later, Hidde van der Heijden vind Bart Vos, de schuiver in de verre hoek, keeper Verhulst kan wegtikken, Mike van de Ven is net te laat. Twee kansen Helvoirt vlak voor de thee de eerste fantastische redding Rick van Aalst op het vlammende schot, de tweede kans een schot dat rakelings voorlangs gaat. 0-1 ruststand.

Na een uur, individuele actie Corik Megens, schot met links, redding keeper. Driekwart wedstrijd Noah van Deijne op rechts komt goed door, haalt de achterlijn, inkomende Bart Vos en Corik Megens, redding doelman Verhulst. Noah wederom over rechts weggestuurd door Mike van de Ven, strakke voorzet, Bart Vos controleert en rond beheerst af 0-2. Robbert Knipping gaat naar de kant, het ijzersterke duo vandaag met Mark Megens, mede door het opportunistische spel van de tegenstander. Tien minuten voor tijd, fout achterin bij DAW bal hobbelt naar de tweede paal, waar Collin van den Bergh de aansluittreffer maakt 1-2. Vijf minuten voor tijd de gelijkmaker, hoekschop de Laat, kopbal Menno van Hattum die de bal recht voor het doel kopt, invaller Jeroen de Bever frommelt de bal binnen 2-2. Vijf minuten in blessuretijd,Menno van Hattum schiet tegen Rick van Aalst, bal tegen de paal, in de rebound is Max Meyer trefzeker. 3-2. DAW krijgt nog een vrije trap in de zestien. Claimt een handsbal maar scheidsrechter van der Heyden laat het erbij en fluit de teams naar de douche. Eindstand 3-2

Onnodig verlies, een 0-2 voorsprong mag je niet weggeven een kwartier voor tijd. Allemaal clichés! Het blijft voetbal, maar het wegvallen van Robbert in het centrum was een groot gemis. Volgende week een thuiswedstrijd tegen CHC uit Den Bosch. Wil je de wedstrijd live volgen via whatsapp stuur dan een mail met je telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Realisatie De Graauw Webdesign - Copyright © 2000-2023 DAW Schaijk - Alle rechten voorbehouden.