Voetbalnieuws

DAW Schaijk heren 1 verzorgt trainingsavonden voor de jeugd!

 • Geschreven door Erwin Christiaans
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 90

Afgelopen week hebben Jacco, Hidde en Robyรซn een training van de Jo-1 overgenomen en de spelers eens flink onder handen genomen. Een initiatief vanuit het jeugdbestuur en DAW Schaijk 1 om de samenwerking aan te gaan in deze bijzondere voetbalperiode.

Een week eerder hebben Freek, Robbert, Jaap en Niels de zeven teams van de Jo-9 en Jo-10 getrakteerd op een professionele training en ook heeft keeper Rick met assistent Mike de jeugdkeepers de fijne kneepjes van het keepersvakbijgebracht.

9 DAW 1 spelers die 85 jeugdspelers laten zien dat De Aanhouder Wint.
#jonggeleerd
#denkeninmogelijkheden

Sfeerimpressie van de trainingsavonden

DAW1 training1

DAW1 training2

DAW1 training3

DAW1 training4

DAW1 training7DAW1 training6

DAW1 training5

DAW 3 op zoek naar een trainer/coach

 • Geschreven door Jan Janssen
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 638

Ron van der Heijden heeft besloten zijn functie, als trainer/coach van DAW 3, aan het einde van dit seizoen neer te leggen. We vinden dit erg jammer, maar respecteren zijn besluit. Om deze reden zijn we op zoek naar nieuwe kandidaten voor deze functie, zie de vacaturetekst hieronder.

DAW Schaijk zoekt voor seizoen '21/'22 een trainer voor haar derde senioren voetbalteam. DAW Schaijk 3 maakt onderdeel uit van de A-selectie en komt uit in de reserve 3e klasse. Er wordt twee keer in de week getraind (dinsdag- en donderdagavond), aanvang 20.00 uur. De wedstrijden worden gespeeld op zondag.

We zoeken een trainer die in het bezit is van TC3/UEFA C. We staan hiernaast open voor sollicitanten zonder dit diploma, maar met voldoende ervaring als (jeugd)trainer.

Wanneer een geschikte kandidaat 1 avond in de week kan/wil trainen, dan is dit bespreekbaar.

Ben jij die ambitieuze trainer die met een mooie mix van jonge en ervaren spelers kan en wil werken?

Ben jij de trainer die de juiste combinatie weet te vinden tussen gezelligheid, ontwikkeling en presteren binnen deze spelersgroep?

Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Sollicitaties met CV kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactpersoon voor deze vacature: Dirk van den Hoogen, coรถrdinator A-selectie senioren voetbal: 06 28555793

Rob van der Ven ook in het seizoen 2021-22 hoofdtrainer van DAW Schaijk

 • Geschreven door Jan Janssen
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 927

Ook volgend seizoen zal Rob van der Ven de hoofdtrainer zijn van DAW Schaijk. Bestuur, spelers, begeleiding, technische commissie en Rob van der Ven waren unaniem en wilden graag met elkaar door. Zo zal ook in het seizoen 2021-22 Rob voor de groep staan. Het wordt dan het zevende seizoen voor DAWยดer Rob als hoofdtrainer van DAW Schaijk.

Winterinformatie jeugd DAW Schaijk (voetbal)

 • Geschreven door Erwin Christiaans
 • Categorie: Voetbalnieuws
 • Hits: 963
๐‚๐จ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ญ๐ข๐ญ๐ข๐ž
Start competitie na winterstop voor de jeugd is 30-01-2021.
Tot nu is het nog niet bekend of de competitie ook daadwerkelijk wordt hervat op deze datum.
Houd dus de DAW Schaijk website goed in de gaten voor de diverse informatie over dit gebeuren.
 
๐–๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ ๐ณ๐š๐š๐ฅ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐›๐š๐ฅ๐œ๐จ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ญ๐ข๐ญ๐ข๐ž
De zaalwedstrijden georganiseerd door de KNVB voor de Jo7, Jo8, Jo9, Jo10 en de Jo11 teams gaan niet door vanwege de regels die zijn opgelegd door het corona virus.
Mochten de regels aangepast worden zodat er daadwerkelijk weer gevoetbald mag worden tegen andere verenigingen dan gaan we oefenwedstrijden organiseren op de vrije zaterdagen na de winterstop tot aan de start van de competitie
Kijk voor het eventuele programma op www.dawschaijk.nl/voetbal/matchcenter .
 
๐–๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐จ๐ฉ
De winterstop loopt vanaf vrijdag 18-12-2020 t/m zondag 10-1-2021.
Er wordt door de teams dus doorgetraind tot en met donderdag 17 december 2020. In de periode van de winterstop zijn er geen trainingen en/of wedstrijden (uitgezonderd kerstzaalvoetbal Jo7 t/m Jo13).
Vanaf maandag 11 januari 2021 starten de trainingen weer.
Het is op dit moment (dd. 26-november) nog niet bekend of we dan de trainingen hervatten met het oude trainingsschema van voor de coronatijd of met het huidige schema (met 1 keer trainen per week en op zaterdag onderlinge wedstrijden). Kijk dus regelmatig op de website van DAW Schaijk voor de eventuele informatie hierover.
 
๐Š๐š๐›๐จ๐ฎ๐ญ๐ž๐ซ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐›๐š๐ฅ
De kabouters gaan dit winterseizoen niet in de sporthal in Reek spelen en houden dus ook winterstop tijdens de bovengenoemde periode. Dus de laatste training is op zaterdag 12-12-2020 en onze kabouters beginnen weer op zaterdag 16-01-2021
 
๐Ž๐ž๐Ÿ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐๐ฌ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐ž๐ง
Als er volgens de landelijke richtlijnen weer de mogelijkheid komt na de winterstop voor de oefenwedstrijden, dan kan hiervoor contact worden opgenomen met Gerard Wittenberg via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-22465434
 
๐Š๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ณ๐š๐š๐ฅ๐ฏ๐จ๐ž๐ญ๐›๐š๐ฅ ๐‰๐จ๐Ÿ• ๐ญ/๐ฆ ๐‰๐จ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐จ๐ฉ ๐ฆ๐š๐š๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ž๐ง ๐๐ข๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ— ๐๐ž๐œ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ
Voor de teams Jo7 t/m Jo13 wordt er kerstzaalvoetbal georganiseerd. Dit is op maandag 28 en dinsdag 29 December in de sporthal de Eeght in Schaijk en door wordt door DAW Schaijk georganiseerd.
Het programma is als volgt:
Maandag 28 december: 10:00 t/m 12:15 uur Jo7 + Jo8-2 + Jo8-3
Maandag 28 december: 12:15 t/m 14:45 uur Jo8-1 + Jo9-2 + Jo9-3 + J09-4
Maandag 28 december: 14:45 t/m 17:00 uur Jo9-1 + Jo10-1 + Jo10-2 + Jo10-3
Dinsdag 29 december: 13:00 t/m 15:00 uur Jo11-1 + Jo11-2 + Jo11-3
Dinsdag 29 december; 15:00 t/m 18:00 uur Jo13-1 + Jo13-2 + Jo13-3
Het programma van het kerstzaalvoetbal kun je ook vinden op de website van DAW Schaijk op www.dawschaijk.nl/voetbal/matchcenter
 
๐€๐œ๐ญ๐ข๐ฏ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ ๐‰๐จ๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ญ/๐ฆ ๐‰๐จ๐Ÿ๐Ÿ— ๐ž๐ง ๐Œ๐จ๐Ÿ๐Ÿ•:
Voor de voetbaljeugd van Jo15 t/m Jo19 en de Mo17 is helaas tot nu toe nog niets gepland i.v.m. de corona regels maar we zijn jullie zeker niet vergeten. Hier komen we later op terug!
 
๐‚๐š๐ซ๐ง๐š๐ฏ๐š๐ฅ
Van zaterdag 13-02-2020 t/m dinsdag 16-02-2020 is het carnaval.
Hoe we hier mee omgaan is nu nog niet bekend bij het verstrekken van al deze informatie maar t.z.t. komen we daar nog op terug.