DAW 2 speelde zondag de laatste thuis wedstrijd van het seizoen tegen Venray 4. Het werd uiteindelijk een 3-0 overwinning. Niet met goed voetbal maar meer een plichtmatige overwinning. Het was overigens de eerste wedstrijd van het seizoen dat Venray niet gescoord had. Op zich niet raar tegen een ploeg die al voor de 10de keer de nul op het scorebord (voor de tegenstander) laat staan.

Vijf minuten voor tijd scoorde de spits van Venray overigens toch, niet de bal achter Rik van de Linden maar een toch wel schandalige overtreding op de achillespezen van Ron Appelhof. Verder gebeurde er de hele wedstrijd niet veel. Hoogtepunt van de wedstrijd was de 1-0 van Jeroen van Dijk. Met een bekeken lob (zoals hij het op het trainen ook altijd doet) liet hij de keeper van Venray kansloos. Na de rust scoorde Rob Vos nog de 2-0 na een knappe actie van Tim Huberts. De 3-0 kwam op naam van Ron Appelhof op aangeven van Stan Hartman. Hier ging een knappe dribbelactie van Jeroen Caspers aan vooraf. Jeroen Caspers en Glen Willems waren wederom gastspeler bij DAW 2. De A-1 is al uitgevoetbald en ze voetballen gewoon met DAW 2 mee net of ze er al jaren spelen.

Het seizoen zit er bijna op, volgende week nog de lastige uitwedstrijd tegen Volkel 2 dat na de winterstop een schitterende reeks heeft neergezet.