In deze eerste competitiewedstrijd van seizoen 2011-2012 trad DAW aan tegen titelkandidaat Olympia uit Boxmeer.

Reeds in het begin van de wedstrijd liet DAW zien wat de intenties waren voor deze wedstrijd. Volwassen spelend met goede inzet wist DAW reeds vanaf de eerste minuut kansen te creeeren en dit resulteerde reeds in de 7de minuut in de 1-0.

Maikel van Orsouw stuurde met een strakke pass Bas v/d Ven de diepte in, die  ook strak voorzette op Robbert Knipping. Deze wist dit buitenkansje tot een voorsprong te promoveren. Hierna wist DAW meerdere kansen te creeeren, die helaas net niet tot een doelpunt leiden. Marc Raaymakers wist net niet te scoren na een geweldige pass van Bas v/d Ven. Rens Wijnakker komt een aantal malen net te kort om de 2-0 aan te tekenen, waarbij de aanval via Bas v/d Ven en het afleggen van Mike van Son het vermelden waard is. In het laatste kwartier komt Olympia iets meer in de wedstrijd, maar verder dan een scrimmage voor de DAW-goal komt het niet.

In de 2de helft werd er wat meer verwacht van Olympia, maar dit werd geen bewaarheid. In de 47ste minuut wordt een voortreffelijke voorzet van Marc Raaijmakers (knap spelend als 1ste jaars senior) door wederom Robbert Knipping binnen gekopt. 2-0 voor DAW. In de 50ste minuut misschien wel de mooiste aktie van de wedstrijd. Een diepe bal van Bas v/d Ven wordt gecontroleerd door Mike van Son.
Zijn hakbal zet Rens Wijnakker kansrijk voor het doel en hij weet deze mogelijkheid feilloos te verzilveren. 3-0 in de 50ste minuut.

In het restant van deze wedstrijd wilde Olympia wel, maar kon het niet meer. Het enige wapenfeit van Boxmeerse zijde (een schot richting het kruis) werd vakkundig door de Schaijkse goalie Rik v/d Linden tot corner verwerkt. Tevens had DAW nog een aantal mogelijkheden, die helaas niet tot doelpunt gepromoveerd konden worden. Eindstand 3-0.

Er is vandaag een geweldige teamprestatie neergezet. Alle spelers kunnen terugzien op een goede wedstrijd, waarbij (bijna) niets is weggegeven en er zijn meerdere mogelijkheden gecreëerd. Indien a.s. zondag uit tegen Milsbeek (een andere kampioenskandidaat) eenzelfde teamspirit geleverd kan worden, belooft dit veel goeds voor het seizoen.