Op deze zonovergoten zondag wist DAW zijn ongeslagen status in de competitie te behouden. Na 90 minuten stond er een 1-5 eindstand op het scorebord bij de gastvereniging Juliana Mill en wederom kon dit met goed voetbal gerealiseerd worden.

Het eerste kwartier leek hier nog geen sprake van. DAW startte stroef en een gebrek aan concentratie leverde een aantal momenten (balverlies) op, die niet door Juliana Mill in kansen omgezet konden worden. In deze fase had DAW ook een aantal schietkansen (Robbert Knipping en Bas v/d Ven), maar het vizier stond (nog) niet erg scherp.

Maar na dit matige eerste kwartier begon DAW beter en beter te spelen en dit leverde in de 18de minuut de 1-0 voorsprong op. Brian Peters gaat op snelheid langs zijn tegenstander en legt de bal keurig breed op Robbert Knipping. Deze weet dit buitenkansje te verzilveren. 2 minuten later wordt de voorsprong verdubbeld. Mark Raaijmakers komt op snelheid door en legt de bal terug op Brian. Deze haalt verwoestend uit. De keeper is kansloos. 0 -2. Meer en meer komen er mogelijkheden voor DAW. Er wordt gemakkelijk gevoetbald en de 3 -0 hangt in de lucht.

Dan komt Juliana toch terug in de wedstrijd. De spits van Juliana Mill, Jamel el Boazzatti, weet middels een schot een corner te verdienen en deze corner wordt bij de 2de paal door hemzelf ingekopt. Voordat Juliana eraan toekomt om meer druk te gaan ontwikkelen op het DAWdoel, wordt de voorsprong wederom 2 doelpunten. Mark Raaijmakers behoudt het overzicht na een goede aktie vanaf links. Zijn voorzet gaat naar de  voorbij de 2de paal vrijstaande Rens Wijnakker. Deze brengt in 1 tijd de bal weer voor, waar Robbert Knipping ter plekke staat om af te werken. 1- 3 ruststand.

Vlak na de rust had de genadeklap meteen toegediend kunnen worden. De goed spelende Mark Raaijmakers gaat goed door op links. Hij legt terug op Robbert, die de bal op het lichaam van de keeper schiet en in de rebound schuift Rens de bal net (millimeters) naast. 5 minuten later alsnog een goal voor DAW. Brian komt weer door op links en wordt ten val gebracht. De toegekende penalty wordt feilloos door aanvoerder Bas v/d Ven ingeschoten. 1 -4 voor DAW. In het laatste half uur vd wedstrijd gaat DAW nog meer vrijuit voetballen. Juliana weet niet meer aan te dringen en DAW probeert met wat soms leek op “galery play” de voorsprong verder te verhogen. Robbert raakt nog een keer de paal en de ingevallen en gedreven spelende Tom den Ouden weet met een vlammend schot vanaf 22 meter de keeper van Juliana Mill nog 1x te passeren. Ook verdedigend komt DAW niet meer in de problemen. Mede met hulp van de ingevallen,  in DAW 1, debuterende Joost van Dongen kan Rik v/d Linden zijn doel gemakkelijk schoon houden.

Eindstand Juliana Mill – DAW 1 -5. As zondag staat de volgende wedstrijd op het programma. Er wordt dan thuis gespeeld tegen SES uit Langenboom. Aanvang 14.30 uur.