• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
We begonnen deze ochtend weer met een raar begin.. Een cadeautje voor Kelly. Kelly nam vandaag namelijk de goal over van de afwezige 'tijger' Sanne. Deze bijnaam zegt al genoeg. Een mooi paar keepers-handschoenen van Sanne voor Kelly, met een kaartje van een poesje, en daarbij een prachtige tijgerstring.. Ja, dit was typisch een ding voor Sanne. De deal was: Gaat het keepen de 1e helft niet goed, dan doe je hem de 2e helft aan.... Maar Kelly ook wel onze puma had dit niet nodig ( stiekem had ze er gewoon zelf al een aan getrokken), maar ze dook van links naar rechts en de bewaakte de goal alsof het haar vlees was.
De rest van de welpjes deden het keurig op het veld. Na een paar goede acties van Scarlett en Renske maakte we goede kans om de openingstreffer te maken. Helaas konden deze kansen allemaal niet benut worden. Estria kroop ook uit hun schulp, en ging ook opzoek naar de openingstreffer. Er was gevaar voor beide goals, maar uiteindelijk namen wij toch de leiding. Na een mooie diepe bal vanuit de verdediging, was het Scarlett die de rechterhoek in werd gestuurd. Zij legde de bal keurig neer voor Danique, die met een beheerste lob de 0-1 in ons voordeel maakte. Vandaag hadden we 2 nieuwe spelers mee die van circus renz overgeplaatst waren tot het hemelrijk circus. ofterwijl van dames 1 naar dames 3. Een daarvan was de mid-mid van de eerste helft: Djody. Ook Djody voelde zich goed thuis tussen alle tijgers, pumas, vossen, en alle andere wilde beesten, want ze sprong van de ene kant van het veld naar de andere, en sprintte van achter naar voren om haar prooi, de bal in dit geval, te veroveren. Het liep goed, op alle fronten werd goed gespeeld. Toch raakten we door de hitte onszelf allemaal even kwijt, en kwam Estria met een goede aanval terug op 1-1. Aangezien het golvende spelbeeld was dit dus ook wel een terechte ruststand.. En met 1-1 op het scorebord mochten de welpjes gaan rusten..

Na een goede peptalk in de rust van onze circusdirecteur, en zijn aanhang, begonnen onze welpjes scherp aan de 2e helft. Met een paar goede aanvallen, met de snelheid van onze 2e invalspeelster Maud, ook een ''nieuweling'' in ons welbekende circus. Hierna volgde vele kansen voor DAW, maar we vergaten te scoren. Een goede kans voor Joyce die net niet afgemaakt kon worden. Goede kansen voor Danique die steeds op de keeper stuitte, en ook Maud kon de bal er niet in krijgen. Hierop volgde antwoord van Estria, de snelle links voor gaf de bal voor, deze werd niet goed verwerkt door Josine, waardoor de bal met meer geluk dan wijsheid in het doel belandde. Na een stuiter op het hobbelige 5 meter gebied van onze tijger, waar deze al de beest uit had gehangen, stuitterde de bal zo in het doel, en was het dus 2-1 voor Estria, tegen de verhouding in. Niet veel later kwam er een acrobatische actie door Karin, de mid-mid van de tweede helft, die de bal passte naar Janneke, die een lange bal in de hoek gaf, hier dribbelde Scarlett als een konijn op af, gaf voor maar helaas kon Renske deze bal er niet inschieten. Estria counterde snel en speelde zo snel als een tijger naar voren. Hierop volgde een schot van de linksvoor van Estria, Kelly miste de bal, maar onze Vos kwam weer uit haar hol en schopte de bal vanaf de doellijn eruit. Deze bal belandde bij Lies-An, die een prachtige bal langs de lijn gaf , niet de eerste keer deze wedstrijd want alle ballen die ze aanraakte belandde goed. Na goed druk blijven zetten voorin, viel uiteindelijk toch de meer dan verdiende 2-2, na weer mooi tikwerk voorin, was het wederom Danique die keurig afmaakte. Na nog een paar goede kansen voor ons, vond de scheids het genoeg. Want na de 90 minuten was de 2-2 een meer dan verdiende uitslag. Zondag speelt ons circus thuis tegen Achilles Reek, om 10.00uur!
Tagged under Dames