Eindelijk, de wedstrijd waar we naar uit gekeken hebben. Tegen de Reek. Het zou niet alleen een spannende wedstrijd worden omdat we op de ranglijst achter elkaar stonden, maar er speelde  nog wat privé zaken mee. Omdat we dit keer Elles Loeffen als invaller hadden, was het 2 dochters van DAW tegen moeders die voetbalde bij de Reek. Door maanden van voorbereiding aan beide kanten was een spannende wedstrijd voorspeld, en dit was het dan ook. DAW begon erg sterk en had goed balbezit. Omdat DAW veel balbezit had creëerde ze aardig wat kansen de 1e helft, en hierdoor kwam ook de openingstreffer. De goal was gemaakt en Pleun was door het dolle heen want ze had weer een assist, dacht ze!! Tot overmaat van ramp voor Pleun ‘kom uit je hol’ Vos was dit geen directe assist maar een assist van de assist want Kelly had de assist zodat Pleun geen assist kon hebben dus baalde Pleun dat ze geen assist had. In ieder geval had Kelly de assist op Danique die netjes afmaakte na een mooie aanval van DAW. Iedereen ging uit z'n dak, tenminste aan de kant van Schaijk. En met iedereen bedoel ik ook iedereen want DAW had weer een overvloed van supporters langs de kant staan! Hiervoor weer grote dank, want dit zorgt altijd weer voor een goede sfeer. Niet alleen binnen de lijnen, maar dus ook buiten de lijnen! Na nog een paar mooie acties van DAW en misschien 1 of 2 van de Reek was het tijd om de rust op te zoeken.

De 2e helft was begonnen, een nieuwe opstelling met de gezusters Loeffen in het veld. Na een paar minuten gespeeld te hebben kwam alweer een mooie aanval van DAW. Elly was de rust nog aan het zoeken achterin dus ging er bij liggen om te kijken of het op de grond lag, waardoor Lennie simpel haar moeder kon passeren en op goal schoot, helaas had de keepster van de Reek wat skills afgekeken bij Sanne de 'tijger' en pakte de bal gemakkelijk op. Hierna volgde kansen aan beide kanten. Na weer een goede aanval van DAW, kapte Lennie weer moeders uit, kreeg ze de bal met een gelukje terug, en schoot de 2-0 binnen. Ze ging uit haar dak want DAW dacht dat ze overwinning binnen was. Maar hier dachten we dus veel te gemakkelijk over. Na een snelle aanval van Achilles kwam er uit meer geluk dan wijsheid de 2-1. Achilles was nog niet klaar, want ze bleven de aanval zoeken. Na goed tikwerk van de aanvallers van Achilles, was de spits onze verdediging te snel af en kon ze simpel, de 2-2 maken. Nog werd DAW niet wakker geschud, we probeerden de aanval te zoeken. Maar het lukte niet. Achilles lukte het wel, opnieuw was het hun spits die onze verdediging te snel af was, en zo de 2-3 maakte. Hierna werden we wel wakker geschud, maar dit bleek te laat. Alles werd vol op de aanval gezet, een paar schoten van Lennie die moeders nog een paar keer het bos in stuurde. Danique met nog wat kansen, en de grootste kans was wel voor Pleun. Een overstapje van Lennie, zorgde voor een bal rand 16 bij Pleun. Ze zei in zich zelf ''drukken deze bal Pleun, drukken'', ze hing naar voren, maar de bal vloog richting Emos. Dit was ook gelijk de laatste kans voor de wedstrijd. Na een 2-0 voorsprong weggegeven te hebben, verliezen we thuis met 2-3 van Achilles. Voor de familie Loeffen een lachertje, want moeders had er wel schik in. Ach ja, volgens ons 3e: ''hier was over na gedacht''....
Oh en ''wist je dat''.. Pleun 'kom uit je hol' Vos, een bol-hoofdje had?