Zaterdag 15 oktober; Zou het eindelijk weer eens lukken? Een winstpartij? Of is het 'lek nog niet boven'????
Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen VOW op het programma. Voorheen had VOW zelfs twee zaterdagteams, tegenwoordig hebben ze van twee teams één elftal gemaakt. En zeker geen slechte ploeg, zo bleek zaterdag.

Al na twee minuten stonden we tegen een 0-1 achterstand aan te kijken, omdat sommigen de slaap nog uit hun ogen stonden te wrijven, of gewoon blind naar voren waren gelopen.
Naarmate de eerste helft vorderde kreeg VOW vollop kansen en hadden ze er zeker wel twee a drie van kunnen benutten, maar ook wijzelf kwamen steeds wat beter in de wedstrijd, hoewel de passing slordig was en we niet "hoog in de concentratie zaten".
Onze inzet resulteerde in wat kleine en grote kansen, maar zoals wel vaker waren we nog niet scherp genoeg.

Geluk en wat kunst en vliegwerk hield ons toch nog in de wedstrijd en het was op slag van rust dat Henri de 1-1 mocht aantekenen. In de rust wat kleine omzettingen en de afspraak dat we beter bij de les moesten zijn en meer aanvallend moesten spelen. Zo gezegd zo gedaan en VOW werd op eigen helft stevig vastgezet. Echt grote kansen kregen we niet, maar VOW kwam er nog maar zelden uit.

Zo halverwege de tweede helft leek daar dan toch de verlossende treffer te zijn. Het was Victor, die na een goede kopbal van Erik aan kon leggen, kappen en inschieten. Mooie controle, mooie goal: 2-1 Het leek onze tweede zege van het seizoen te worden, ware het niet dat we ons weer lieten inzakken.....

Het was wachten op de tegengoal, die dan ook viel. Het was zo'n 5 minuten voor tijd, en veel tijd om de winnende te maken was er dus niet meer. Voor beide teams niet. Na nog wat aandringen bleek een gelijkspel deze zaterdag het hoogsthaalbare: 2-2.

Volgende week zijn we vrij volgens ons speelschema, de week erop mogen we naar Erp.