• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Twee woorden, 9 letters voor Inge: duurt lang!

We werden al gelijk van alle kanten bewonderd, eerst moest er een foto gemaakt worden van het 3-sterrenteam van DAW. Was ons 3e eindelijk paraat op het veld, moesten we nog 10 minuten op de Wilma’s wachten. Om 10.10uur was iedereen opgesteld, en begonnen we aan de wedstrijd.

We begonnen fel en zochten meteen de aanval. Met goede ballen van Leo en Josine. De hoeken werden goed opgezocht en met snelheid van Scarlett waren we vaak voor de goal. De aanval stond scherp, maar iedere keer lag de uitblinkende keepster van de Willy’s in de weg. Leo wilde ook even uitblinken en showde al haar ‘’skills’’, ze haalde de bal terug, tikte de bal in de lucht en maakte een aka panna in de lucht door de benen van de Willy heen. De bal kwam terecht bij Inge, Inge was bezig met de kabouter plop dans en gooide haar benen hoepla in de lucht, waardoor ze op haar mooie rondgevormde billetjes viel. Anke maakte vandaag haar rentree, en ook zij gooide haar trukkendoos open, en pingelde zo door de verdediging heen. Toen brak de hel los. De keepster van de Wilma’s was toch te passeren. Na een goed opgezette actie werd de verdiende 1-0 gemaakt door vakantieganger Daantje, die maar 3 uur geslapen had en toen alweer paraat was om te voetballen. Ook Lies-An wil graag vermeld worden in het verslag ookal koos ze ervoor om met ons 2e mee te gaan. En dit was niet zonder vallen en stoten want Anke van Rooij was behoorlijk teleurgesteld want dirty-mountain had beloofd om met de helden scheenbeschermers van Anke te zorgen voor de winst. Maar ook zonder liegende Anne behaalde we punten.

Na wat gefrot achterin viel de 1-1. Niet veel later was het opnieuw onze neger Danique die een goalie mee pikte, en zo was het 2-1 in schaijks voordeel. Na een gode bal van onze jonge godin Renske, in de rechterhoek kon Joyce op snelheid richting de goal spollen. Joyce legde de bal voor, waardoor Danique netjes haar derde, en onze derde voor het derde kon maken, 3-1 DAW. De 2e helft begonnen we met onze knapste speelster van het elftal in de basis. Janneke verving Karin op de mid-mid, en stond zeker haar mannetje. Zoals Lennie al zei, ‘’Janneke je hebt haar in je broekzak’’. We begonnen de 2e helft minder sterk en zo kregen de Willy’s een aantal kansen, maar deze bleven onbenut. We bleven de aanval zoeken, maar ook de 2e helft was de keepster goed op dreef. Na goed tikwerk vanaf het middenveld werd de bal bij Lennie in de voeten gespeeld. Zij dribbelde door de verdediging van de Wilma’s heen, en maakte zo de 4-1.

We bleven nog steeds de aanval zoeken en kregen er voortaan de schik wel in. Alle gemiste kansen waren lachertjes. De 5-1 viel na opnieuw een doelpunt van Lennie, maar door nog onbekende reden werd deze afgekeurd. Met nog 5 minuten op de klok kwamen de spelers van het 5e aanlopen, en ook de mannen van Herpinia. Sommige speelsters van ons konden deze druk niet aan. Door een blunder werd het gras gemaaid voor DAW, want deze sterspeelster maaide van verlegenheid zo over de bal.

Toen vond de scheids het genoeg en waren de volgende 3 punten een feit. Volgende week spelen we om 10.00uur uit tegen SDDL in Demen.

Oooooh, en.... Wist je dat:
- Josine wil komen voetballen zonder haar voetbalschoenen mee te nemen?
- Lennie altijd alles 2x bij heeft: 2 paar voetbalschoenen, 2 paar scheenbeschermers, 2 paar handdoeken.
- Janneke de knapste speelster van ons 3e is.
Tagged under Dames