Deze zondag stond de volgende topper voor DAW in de 4de klasse G op het programma. Op bezoek bij het op de 2de plaats bivakkerende Venhorst. Deze waren tot op heden ook nog ongeslagen ( net zoals DAW ), maar hadden in 3 wedstrijden punten gemorst. Derhalve dus 6 punten achterstand op DAW.
Tom den Ouden en Geert Loeffen waren de spelers, die de geblesseerde
Mike van Son en geschorste Rik Willems vervingen.
Dit vulden ze voortreffelijk in.

Vanaf het begin van de wedstrijd werd er door Venhorst goed druk gezet op DAW en dit resulteerde in de 1ste  helft in een aantal mogelijkheden voor de thuisploeg. Meteen in het begin van de wedstrijd weet Rik vd Linden redding te brengen op eeninzet van Tom vd Boogaard. DAW komt niet echt in zijn spel en Venhorst blijft de hele 1ste  helft dreigend.
Een kopbal van
Luuk vd Boogaard wordt door Geert Loeffen vd lijn gehaald en vlak voor het rustsignaal blijft Rik vd Linden fabelachtig overeind door een stift
van Tom Leenders onschadelijk te maken. Ruststand 0 -0 met speciale dank aan Rik. DAW kan hier niet meer dan
een 2-tal halve mogelijkheden tegenover stellen.

In de rust wordt Robbert Knipping ( dizzy na een botsing ) vervangen door Rob Vos. DAW komt beter in het spel, maar dit resulteert niet in heel veel kansen. De eindpass is meestal net niet voldoende. Ook Venhorst kan niet meer hetzelfde tempo spelen en is niet meer zo gevaarlijk voor het DAW-doel te vinden. Het venijn zit in de staart van de wedstrijd. In de 85ste minuut wordt een scherpe voorzet van Rob Vijnmans door de keeper van Venhorst voor de voeten van Mark Raaijmakers gestompt. Mark knalt direct op het gedeeltelijk lege doel, maar de schijnbaar zekere goal wordt alsnog door een verdediger voor de lijn weggekopt.
2 minuten later ( aan de andere kant van het veld ) redt Rik vd Linden onnavolgbaar op een knal richting bovenhoek van Jeroen Emons. Het slotakkoord, in de blessuretijd, is voor DAW. Een aanval over links wordt door Brian Peters voortgezet naar Mark Raaijmakers. Mark Raaijmakers geeft direct door naar de vrijstaande Rens Wijnakker, die de bal binnenschuift. 0-1 voor DAW.

Al met al een “gestolen” overwinning tegen een naaste concurrent.

Volgende week 13 nov. de thuiswedstrijd tegen Hapse Boys.