• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Bij DAW is het de gewoonte geworden om als je bovenaan staan ook een voorbeschouwing danwel preview op het net te plaatsen. Dus waarom daw 6 niet…

Ravenstein 3 komt op bezoek bij het nog ongeslagen DAW 6. The citizens staan op respectabele 4e plaats met 19 punten uit 11 duels.. Maar werden in “the Season Opener” met 2-1 verslagen door The Crusaders a.k.a. The Orange Army.

Coach Megens heeft een fitte ploeg, en daarbij louter luxeproblemen. Ook Materiaalman vd Linden zit goed in zn vel en zijn beschikbaarheid is volgens dagblad the Sun al gepolst door Chelsea F.C. wegens tegenvallende resultaten van AndreVillas Boas. Tim (binnen DAW 6 ook wel eens Mister T genoemd) heeft het aanbod in beraad. Huidig struikelblok in zijn contract is (Op het Engelse geschrift na) het strenge alcoholbeleid van Chelsea FC.

In de verdediging zal Ruud “Uncle in spe” van Dongen waarschijnlijk gespaard gaan worden, Bij de slager is het namelijk momenteel erg druk met Gourmet bestellingen en The Butcher kan op papier gemist worden.

Nick “Ironfist” Ruys mag wel aantreden aanstaande zondag, de openbare aanklager heeft zijn zaak nog in behandeling. Ook Stefan “de vrij(er)” hoe heet hij eigenlijk met zn achternaam?? Enfin ik kan er niet op komen… lijkt de voorkeur te krijgen boven L “wa kan hij wel??” Kusters

In de aanval zijn alle ogen gericht op Bastiaan “Boer zoekt vrouw” Peters. Met 4 goals in de laatste 2 duels is zijn gemiddelde op het veld beter als achter zn Xbox waar zn KDR (voor non gamers Kill: death ratio” zo rond de 1,2 hangt

Naast Boer leeft ook Teun “ de Suarez van t smullhuukske” van Ras de laatste weken helemaal op, zijn vriendin is echter nog niet gesignaleerd aan dn heuvel… dit tot ontsteltenis van coach megus..

Op het middenveld keren Ruud “Boschenaren Boschenaren, Ja ja ja levven de Lol” vd Linden en
Ralf “Wiseguy” Visschers weer terug na Jupiler League en Serie B verplichtingen.

Ook voor Ton “Sibon” Hommeles en Niels “500 gram bami bij Poulier Schreuders op zaterdag” Visschers, zullen volgens Unibet basisplaatsen zijn weggelegd.

De Tifosi van DAW 6 zullen de druk op wedstrijdsecretariaat onder leiding van Johan “Scaramanga”Vos om veld 3 (kunstgras) op te eisen! Het gaat hier om de titel DAW!!!

De scheidsrechter is nog niet aangesteld, dit om ongeregeldheden vooraf te voorkomen, wij rekenen echter op de “Tsaar van de STB quiz, de Collina van de Serie A, de ten Have van de RvC van DAW,
… Jan J!

Tot slot wil ik onze Nachbarn van de kantine, Los Galaticos, Der manner der Koiper succes wensen bij haar galavoorstelling tegen Top Oss. Rob “Size does Matter” Kuipers zal zondag ochtend weer met de scepter zwaaien (en dan heb ik het niet over het reilen en zeilen op de Biezen)
Ook Assistent coach Mark “el torro” “de lans van lloret” heeft zijn zinnen op deze wedstrijd gezet! Succes heren…

Tagged under Senioren