• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
DAW 6 verspeeld dure punten in modderpoel genaamd veld T2.

Allereerst wil DAW 6 de scheids van afgelopen zondag, Jan Jansen, bedanken voor het goede scheidsrechterswerk, op de koude zondag terwijl feyenoord-psv, in de warme kantine, opstond. Sjapeau! Feyenoord WON overigens met 2-0. HOEVEEEL?! Ja 2-0!

De nederlaag van das zechste, (de 1e van het seizoen) lag met name aan de het zelf niet benutten van 100% kansen. Echter de zorgen gaan wel uit naar de toekomst.

Hoe kan het zijn, dat DAW 6 beide voorgaande thuiswedstrijden op een trainingsveld moet afwerken? (vorige week niet meegerekend omdat alleen het 6e thuis moest inhalen)????
Het voormalige veld 4 lag erbij als een modderpoel van de regen van zaterdag en zelfs de tegenstander Ravenstein, die zojuist had warm gelopen op dat veld, stond versteld dat hierop gespeeld moest worden. De B selectie (4-5-6) traint wekelijks op het kunstgras, maar het 6e speelt op een trainingsveld..dat is de omgekeerde wereld. Misschien is de indeling anders te maken dat er een team later of eerder speelt zoals in het begin van de comp, om 14.00. Daar is begrip voor! Het is zuur om een wedstrijd waar de titel op t spel staat te moeten afwerken op een kapot gelopen trainingsveld zonder enige grassprieten en een modderpoel in het keepers-gebied, goed om op te trainen, maar niet om te spelen.

Terug naar de wedstrijd. De 1e helft was het voornamelijk 1 richting. DAW had overwegend balbezit en kreeg 2 zeer goede kansen maar deze werden over gekopt en een zo nog grotere kans werd door de keeper gekeerd. Verder kwam er van voetballen weinig. Het was hotseknots voetbal en de spelers hadden moeite om überhaupt op de been te blijven. In de 45+1e minuut was het dan toch raak. De bal voorgegeven door Suarez-van ras en met 1 voetbeweging doorgespeeld door Ton Hommeles-Guidetti kwam de bal voor de voeten van Stientje en die schoot binnekant paal de bal tegen de touwen. 1-0. Op naar de Thee.

In het 2e bedrijf kwamen de schaijkenaren goed uit de startblokken en de 2-0 lag op de loer. Die kans werd groter toen ravenstein hens maakte in de 16m en er resoluut voor een pegel gefloten werd.. unne peeegel. Echter werd de spreekwoordelijke huid al verkocht voordat de beer geschoten was, en Tim School zijn inzet werd door de keeper er prima uitgedoken. Knak! Oftewel het breekpunt in de wedstrijd. Ravenstein, 3e in de comp, werd steeds gevaarlijker en uit een vrij trap werd de 1-1 vrij ingekopt. Niet veel later werd de verdediging er finaal uitgelopen aan de rechterzijde en kon de citizen van ravenstein de bal onder roan plaatsen. 1-2. Ajjj. Het zesde wist dat de tijd drong en het was alles of niets. Het werd voor eventjes alles.. een corner belande in de bekende kluts en de bal die stientje in 1e instantie inschoot en vervolgens nog gekeerd werd kwam voor de voeten van R. Vis en die maakte korte metten met die voorsprong, en schoot van 3 meter de bal zowat door de touwen. 2-2. Doordrukken leek de beste remedie, dus dat recept werd uitgeschreven door Internist-Cardioloog J Megens. Echter had dit recept wat bijwerkingen namelijk dat de hele verdediging van het 6e op de helft van ravenstein stond. De Gasten kwamen met een vlijmscherpe counter, weer over de rechterkant door waarna de bal voor werd gegooid. Rosie de keeper kwam uit, en riep op vertrouwde toon, dat het een simpele vangbal zou worden, echter kwam de spits van ravenstein nog effe aanzetten, vliegt tegen Rosie op terwijl ie op dat moment de bal wat Lucky op zn kop raakte. Keeper met een lichte hersenschudding op de grond en de bal in het doel. 2-3. DAW moest de keeper wisselen maar de tijd was te kort voor een deutsche gelijkmaker.

Aangezien concurrent herpen (WEL) was afgelast, staan de mannen van megus/vd leind nog bovenaan echter met 2 verliespunten meer dan de concurrent. Volgende week @Herpen. Echter met het winterse weer voor de boeg vrees ik dat het duel der giganten in 2012 zal plaatsvinden, hopelijk op een mooie dag in april, met een mooi veld, zodat in 90min kan worden beslist welke team het beste is. En waarbij het publiek op voorhand al de morele winnaar is.

Tagged under Senioren