• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Hij was al groots aangekondigd in het dorp, en alle sponsoren wilden verdienen aan de wederopstand van de gladiatoren van het 6e.
De zaterdag ochtend markt kon niet doorgaan omdat de grote beurgenoteerde bedrijven werk hadden gemaakt van een heerlijke aankondiging passend bij het 6e. ‘ Voorsprong door Techniek’  met  de Teamfoto van het 6e op een groot en grafisch erg gedetaileerd billboard. Aldus de autogigant met 4 ringen.
Nespresso had zelfs een eenmalige exclusieve commercial ontworpen met daarin niet onze george, maar de piloot van blitzkrieg 6, Tim vd Linden. Heaven can wait Tim, but not for his goals. 3 points Tim!!! Waarop Tim met een zeer schaijks dialect, gecombineerd met haagse bluf responde: anything else….??  Zie youtube, de zoekmachine van youtube zal m niet altijd vinden, dit om de exclusiviteit te waarborgen.
In deze categorien moet je dus denken bij de voorbeschouwing op de wedstrijd DAW 6 – Ruwaard 6.
Om 11.00 moesten de heren aanwezig zijn maar door de dranghekken voor dn heuvel duurde werd dat iets later. Tegenwoordig is de voetbalplaatjes gekte van de burg schoutenstraat overgeslagen naar de bossestraat. En de Teamfoto van 6 met daarop ook Jan Vos is uiterst gewild op markplaats. met 16 handtekeningen op elke plaatje (het is een duo foto bestaande uit 2 plaatjes) wordt deze alleen maar weer waard.
Enfin… de eerste elf werden bekend gemaakt door Tim en Moosje en de muren waren de morele winnaar. Gratis mochten ze de namen die opgenoemd werd weerkaatsen na elkaar tot de naam langzaam uitdoofde en de volgende kneiter opgenoemd werd. 4-3-3 was het systeem met Voorin op de flanken, de Visjes, met Boer’alleen als ik scoor haal ik bier’ in de punt en hansie ‘Na Edison met zn gloeilamp ben ik de nieuwe maatstaf in de wereld van phyiscs en pneumatica’ Heurkens op 10. Oftewel de sterren van het DAW 5 elftal in de jaren 2009-2010.
De Lega Calcio Serie A TIM had il arbiturio naar voren geschoven en dan bleek een meesterzet. Michel van Orsouw, mocht de wedstrijd leiden en deed dat zonder vlag maar met wimpel.
DAW kwam zeer fel uit de startblokken en de voorste linie van het 6e zette ruwaard meteen onder druk, wat resulteerde in 8 corners in de 1e helft. Er werd prima gecombineerd echter was dit alleen tot de 16 het geval. De spreekwoordelijke laatste pass kwam maar zelden aan. Een goeie kopbal van Tim School, en een paar rollers van Boer waren het resultaat. Ruwaard? Die kwamen niet eens tot de 30yard line van het 6e en Rosie had weer een ochtend waarbij je beter een pylon in de goal kon zetten. Echter in de 35e spielminute was het Hans die de Amperes even opschroefde en aan de dribbel ging. Ruwaard bood niet meer weerstand dan pak m beet: 12 Ohm, waardoor hans kon kappen en draaien en kappen (en dan is ie op zn best, en weet je als medespeler da ge m nie meer krijgt) maar haalde van de linkerpunt 16 diagonaal half hoog verwoestend uit.
BAMM  1-0. Nu zijn ze echt terug! Sponsoren hefde hun glaasje Jilz in de vipbox van veld 2, waarna hans, zoals de ijshockeyers ook doen, de hele reservebank een high five  schoof de sponsoren op slinkse wijze een mooie offerte toe.
De thee was opgediend, echter ontbrak alleen de doos met diverse smaakjes. Ik vermoed dat het deze week English Blend geweest is, het zou het ook zomaar: Earl grey, Herfststorm of Wintergloed kenne wezen.  De Tropische vruchten ontbraken in ieder geval. Dus die werden in de 2e helft geserveerd.
In de rust werden er 5 nieuwe krachten in het veld gebracht wat leidde tot een compleet andere Defensive Line. En dat was te merken. Het werd rommeliger en Ruwaard begon zowaar oppertunistisch. Ze kwamen er af en toe, bij vlagen, soms, niet altijd, weloverwogen goed uit.
Wat leidde tot een heuse tegentreffer in de 20e minuut na rust. Echter was het dezelfde discussie als bij Milan-Juve een week geleden.  Sport1 was tijdelijk het etalagekanaal van ziggo, in andere woorden: effe gratis. Dus ik neem aan dat de meeste deze vermakelijke pot gezien hebben.
Een kluts bal leidde tot een welles-nietis doelpunt waarbij il arbitorio Van Orsouw besloot de fluit niet te hanteren en het dus 1-0 bleef. Ijzeren Rienus bewees later het tegendeel.

Het hevige protest van de Osse Ploeg bleef uit en Rosie hier op foto met nr 1, vervolgde de wedstrijd met een verre worp.
Tim en Moost zagen dat het tijd was voor de vedetten van het eerste halfuur en besloten rigoreus in te grijpen met 3 wissels tegelijk. Er kwam daardoor meer voetbal en de wat oudere garde, aangevoerd door de witte condor van de Korte spruit, voerde het tempo op wat (op de tribune) als playstation voetbal werd afgeschilderd. Ruwaard kwam weer onder druk te staan en de 2-0 kwam dan ook direct.
Het was RWA Visschers die ongeschonden uit een fel duel kwam en boer op zn wenken bediende, ( de laatste man taste behoorlijk mis overigens) waarna boer zeeën van tijd kreeg om de bal in de korte hoek te schuiven. De Q7’s kwamen al naar het veld gereden om haar jongens naar de barrack (kleedkamer) 13 te rijden. DAW voerde de druk op en er kwamen nog twee  100% kansen echter waren de beiden visschers alweer met hun hoofd bij de zomervakantie waardoor deze overigens prima door de keeper gepareerd werden.
Tijdens het ritje in de limo werd daw 6 nog voor het douchen getrakteerd op heelrijke shotjes Jaeger en Apfelkorn van de sponsor wat een heerlijke middag in de kantine zou worden.
Enig smetje op het overwinning was dat hoofdcoach megus, de benen had gemaakt richting Eindhoven met de woorden ik word liever kampioen met PSV dan met het 6e. Joost, genoeg crediet opgebouwd dit seizoen, zal hierop uiteraard nog worden aangesproken door de technish begaafde staf van het 6e. Maar na gistermiddag pak m beet 18.15u zal Hij die mening wel herzien hebben.

In de kantine werd duidelijk dat de jongere players van het 6e in de rust alles behalve stil hadden gezeten en de ene Nederlandse Kylie Bisutti na de andere Allesandra Ambrosio kwamen voorbij op de smartphones van ‘onze jongens’Mvd Burgh, T. School en T van Ras (ben benieuwd hoeveel hits die namen gaan krijgen deze week)
Poll:
O    Meer dan 50
O    Meer dan 100
O   Google slaat op tilt

DAW 6 en 5 rond 18.30u samengevoegd als een smeuige lache Macchiato onder leiding van de Scania Chief himself, de man die op zondag chinees gaat halen om er vervolgens 3 dagen vanuit zn cabine van te smikkelen.
Samen met zn Jilzmaat en tevens zwager, en SWAT leader kuijper verdween DAW 6 van Toneel Den Heuvel.
Volgende week uit naar de Reek:
Verzamelen om 9.30 bij L voor een champage ontbijt met worstenbroodjes en Picolini’s om vervolgens al fietsend naar Reek te gaan. Doelstelling 3 punten en de middenstip!
Tagged under Senioren