Ook in de 2de wedstrijd na de winterstop wist DAW verdiend de 3 punten te bemachtigen. Dit in de thuiswedstrijd tegen het altijd verzorgd voetballende Juliana Mill. Het werd een regelmatige overwinning, waarbij de doelpunten gelijk werden
verdeeld over de 2 helften.

Nadat de eerste minuten van de wedstrijden redelijk op en neer gingen, kon Dirk van den Hoogen in de 8ste minuut reeds de 1-0 op het bord brengen. Mark Raaijmakers geeft voor, de verdediging van Juliana grijpt niet goed in, Robbert Knipping is vervelend (voor Juliana), waardoor Dirk vrij voor de goalie van Mill komt. Hij blijft rustig en schuift de bal beheerst langs de keeper in het net. Voetbal kan best simpel zijn. Daarna zijn er in de 1ste helft nog wat mogelijkheden, geen kansen, zowel voor DAW alsook voor Juliana. Jammer voor o.a Bas v/d Ven en Marc Raaijmakers dat hun inzet niet het net weet te raken. Echter: in de 39ste minuut wordt Devi Appelhof aan de zijkant van het veld aangespeeld door Rens Wijnakker. Hij speelt zich goed vrij en zijn schot/voorzet beland achter in het doel: 2-0 voor DAW. Vlak voor de rust krijgt Juliana nog een goede kans. Maar de spits schuift de bal gehaast langs het doel, welke door Rik v/d Linden goed klein gemaakt werd.

Ruststand 2-0.

Niet ver in de 2de helft volgt de genadeklap. Bas v/d Ven wordt door Devi aangespeeld op 18 meter van het doel. Zijn dwarrelend schot kan door de keeper niet verwerkt worden en valt aan de rechterzijde tegen het netje. In de 52ste minuut neemt Mark Raaijmakers een pass van Rens Wijnakker schitterend mee, maar zijn inzet gaat via een verdediger en de lat net niet in het doel. Een prachtige combinatie tussen Rens en Robbert Knipping wordt door vervolgd door een goed schot van Rens. Ook deze wordt ternauwernood tot corner verwerkt door de keeper. Niet lang daarna in de 70ste minuut: Geert Loeffen stoomt op aan de rechterkant. Hij passeert de hele linkerkant van Juliana, maar zijn voorzet kan nog net weggewerkt worden door een verdediger van Juliana. Dan volgen een 2-tal kansen voor DAW-spits Robbert Knipping. Allereerst komt hij een (halve) neuslengte tekort na een prachtige voorzet van Dirk. Niet lang daarna schiet hij net langs het doel, na wederom een assist van Dirk van den Hoogen. Ook invaller Rob Vos laat zich zien. Zijn omhaal wordt nog net door de goalie van Juliana onder de lat weggehaald.

Tegenover al dit aanvalsgeweld van DAW stelt Juliana 1 poging: een hoekschop komt terecht op de paal. Daarna is het slotakkoord echter weer voor DAW in de persoon van Brian Peters. In de 94ste minuut wordt Brian door Bas v/d Ven aan de rechterkant vrijgespeeld. Zijn inzet beland achter in het doel van Juliana. DAW wint terecht. Eindstand 4 – 0

Buiten de gememoreerde kansen, ook een groot compliment voor de verdediging van DAW (Jeroen van Dijk, Rik Willems, Maikel van Orsouw en Geert Loeffen ). Wederom de nul en 6 doelpunten tegen in 15 wedstrijden is een prestatie van formaat!

Volgende week 18 maart volgt de uitwedstrijd tegen SES uit Langenboom. Aanvang 14.30 uur.