Ook in de 3de competitiewedstrijd na het winterreces wist DAW de volle mep mee naar Schaijk te nemen. In de, altijd lastige, uitwedstrijd tegen SES uit Langenboom wist DAW, gedegen voetballend, 2 maal te scoren en, zoals zo vaak dit seizoen, de nul te houden. Eindresultaat dus: 3 punten.

In de eerste helft begon DAW niet al te sterk. In de 10de minuut komt via een aanval over de rechterkant Peter Jansen van SES schuin vrij voor de goal. Hij wil daarna DAW doelman Rik vd Linden nog uitkappen, maar deze weet de vingertoppen nog tegen de bal te zetten. Joost Heurkens kan daarna de bal wegwerken.

DAW is wakker en niet lang daarna volgen de beste (voor DAW) 25 minuten van de wedstrijd. Middels goede opbouw, simpel spel en steeds de vrije man zoeken komt DAW een aantal malen in kansrijke positie voor het SES-doel. In de 20ste minuut komt Brian Peters door een prachtige pass van Bas v/d Ven in vrije positie voor de doelman. Hij omspeelt deze, maar zijn inzet belandt net langs het doel. In de 25ste minuut dan toch de 0-1. Een diepe bal van Jeroen van Dijk wordt door velen verkeerd beoordeeld, echter niet door Robbert Knipping. Hij is er als de kippen bij om de weifelende verdediging en keeper van SES te passeren. DAW heerst en meer kansen volgen: een knal van de goed voetballende Dirk van den Hoogen vanaf 25 meter! De keeper kan nog net redding brengen.

In de volgende minuten volgen nog schoten van Brian Peters en Devi Appelhof. Maar ook deze pogingen kunnen onschadelijk gemaakt worden of gaan net langs. De laatste 10 minuten van de 1ste helft zakt het spelpeil weer, maar SES kan hier geen gebruik van maken. Ruststand 0-1.

In de 2de helft kan DAW niet meer hetzelfde nivo op de mat leggen. Verdedigend staat het, zoals zo vaak dit seizoen, goed zodat ook de tegenstander weinig mogelijkheden geboden worden. De goed ingevallen Mark Raaijmakers geeft na een goede aktie strak voor. Robbert Knipping komt bij de 2de paal 2 milimeter tekort om binnen te kunnen tikken. Zo'n 3 minuten (72ste min) later komt Brian aan de bal uit een snelle tegenaanval. Door zijn pass op Robbert komt deze vrij voor de keeper. Die weet zijn inzet echter te keren, waarna de meegelopen Brian de rebound met het hoofd alsnog tot treffer weet te promoveren:0-2 voor DAW.

SES wil graag meer druk op het DAW-doel maken, maar slaagt hier slechts zelden in. In de 75ste minuut schiet de altijd dreigende Gijs Meulepas over het doel. DAW krijgt meerdere keren de ruimte en mogelijkheden om de score verder uit te breiden, maar de “eindpass” is net niet voldoende. Ook de ingevallen Rob Vos en Gerwin Wittenberg kunnen hier geen verandering in brengen. Eindstand 0-2.

Weer drie punten dichter bij het einddoel. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit.