• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
DAW 6 mocht na 2 simpele zeges weer eens vol aan de bak. Op papier tenminste. De nr 3 Berghem Sport 6 kwam bij de Vice koploper op bezoek, met een aanvalslinie die de meeste doelpunten gemaakt had. Echter het ijzeren gordijn van schaijk, de Defensive Line van DAW en de heren van Beton&pur van het 6e hadden de minst gepaseerde verdediging met slechts ……de standen zijn al weken niet bijgewerkt..maar rekent er maar op dat het er minder dan 16 zijn. Dat beloofd dus een mooie clash.

Ralf, het wordt tijd voor een team die het anders doet Visschers en Mark ‘Zievertes’vd Burght gingen op hoogtestage voor een weekend, en sloten aan bij het negental van DAW 4. Dit om naar eigen zeggen lekker mee te draaien in die geoliede tandem van de fam Verstegen. Enfin….

Echter was dit voor het 6e geen grote aderlating..met nog n blik kwaliteit voor handen had tim dit bleek achteraf toch goed gezien.
DAW 6 begin wat flauw aan de wedstrijd en vooral in de opening..de 1e pak m beet 7 minuten hadden de berghemboys de bal. Totdat de killers mentaliteit als injectievloeistof begon te werken.

Een afgeslagen corner, die opnieuw werd ingebracht werd uit de lucht geschoten door Stientje wat meteen de 1-0 bleek te zijn. Toen draaide het 6e de gaskraan volledig open en werd berghem heeeeleemaal dol gespeeld. De zijkanten zetten vroeg druk waardoor de matige laatste linie van berghem er helemaal niet meer uitkwam. De 2-0 was dan ook een kapitale misopvatting tussen de laatste man en de keeper waarna ik geloof teun v ras deze simpel binnen kon tikken.

Daw ging door en door want er wordt aan het saldo gewerkt om mocht het na 22 wed op een gelijk aan ptn komen dan zullen de torejaegers aan de bak moeten. Dus dacht Hans, dan neem ik vast het voortouw. Als een losgeslagen Gnoe denderde hij op eigen helft met de bal aan n touwtje over de middenlijn omspeelde 2 man, de 3e ging zelf aan de kanten om de bal vervolgens binnen te schuiven. Zie hier deze goal: http://www.youtube.com/watch?v=dJlf8X4uz2M

Vervolgens werd de thee heerlijk genuttigd. In de 2e helft liet DAW er geen gras over groeien en pakte goed door. Het werd 4-0 door wederom Hans the Eco man die pijnst om zn carriere na dit seizoen stop te zetten Heurkens met een knoerharde vrije trap door de handjes van de keeper rolde..

5-0 werd het ook de man die in 2 opeenvolgende weekenden een hattrick noteerde, na guidetti wordt er ook voor Boerinho een petitie aangemaakt op de DAW site om hem voor de club te behouden, als was het alleen maar om zn zuip en vet gedrag. Ook 6-0 werd het door Boer. Een puiken voorzet van Links werd in de kruising gevoleerd. Bam, keeper moe mar kijkuh… aldus boer in zn kort(zichtig)e reactie.
De schaijkse Ultras, die bij iedere thuis wedstrijd bij DAW 6 speciaal een vak krijgen toegewezen waren weer in de feest stemming en de sfeer zat er duidelijk aan aan de Sud Curve van dn Heuvel. Kijk u maar:http://www.youtube.com/watch?v=aQLp_5TP574

De 7-0 was een afgeslagen corner en afgeslagen corners zijn voor stientje..die zette goed door en schoot de bal hoog in het dak. De 8-0 kwam er door de Luis Suarez van daw 6. Na een lange solo rush dacht hij, ik doe het lekker zelf en schoot de bal hoog in het dak van de goal aan de korte kant. Ook de 9-0 viel snel daarna, echter was dit niet meer dan een intikker van bourinhooeew die zn totaal op 13 brengt. De 10-0 had er ook moeten komen maar bleef helaas achterwege, meer hoeft daar niet over geschreven te worden. wie schrijft die blijft heb ik altijd geleerd.

Het was nog lang na zieveren in de kantine.. Mede omdat koploper Herpinia, die berghem een blad bier hadden aangeboden als ze zouden winnen in schaijk, moet je nagaan dat er een fanatiekeling van herpen belt naar berghem en dan te horen krijgt: ja 9-0 verloren..ajjj die druk zit er dus goed op… en dat bleek ook wel, want wat 5 punten waren is nu terug gebracht naar 2 punten. To be continued… vlg week @rusheuvel…en nie om te bowlen!
Tagged under Senioren