De thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit eindigde met dezelfde stand als waar mee begonnen was: 0-0 dus. Een wedstrijd waarin, buiten een aantal minuten voor de rust, niet veel kansen bij elkaar gevoetbald werd door DAW. Ook Vianen kon, op een aantal mogelijkheden (geen kansen) na, geen vuist maken, dus de eindstand was logisch.

Het eerste gedeelte van de 1ste helft ging op en neer en hierin liet Vianen Vooruit zien niet alleen voor de nul te gaan. Regelmatig doken ze op in het strafschopgebied van DAW en de volley van de rechterspits in de 15de minuut had zo bij de tweede paal in het doel kunnen belanden, maar Rik v/d Linden zat er goed bij en kon deze in tweede instantie klemvast pakken. Niet veel later, in de 20ste minuut, stoomt Joost Heurkens op naar het Vianen Vooruit doel. Zijn schot kan nog net gekeerd worden door de doelman. In de 27ste minuut wordt een schot van Geert Loeffen ternauwernood door de keeper tot corner verwerkt. Dan vanaf de 35ste minuut de beste fase van DAW: de uitstekend spelende Dirk van den Hoogen kan net niet voldoende voet tegen de voorzet van Jeroen van Dijk zetten. Zo'n 5 minuten later wederom een schot van Geert Loeffen, na overstappen van Rik Willems, net langs het doel. In de 43ste minuut schiet Dirk van den Hoogen uit de draai net voorlangs. Daarna volgt een combinatie tussen Robbert Knipping en Brian Peters. Robbert tikt net over. In de laatste minuut van de 1ste helft nog een goede kans: een goede aktie van Dirk brengt Brian in schietpositie in het strafschopgebied. Zijn inzet komt echter in de handen van de keeper terecht.

Het laatste gedeelte van de 1ste helft beloofde veel goeds voor de 2de helft. Echter: buiten een paar vermeldenswaarde akties, kon DAW niet meer tot goede kansen komen, mede door puik verdedigen van Vianen Vooruit. In de 5de minuut speelt Dirk van den Hoogen zich nog  schitterend vrij tussen 2 verdedigers. In plaats van zelf te schieten, wil hij nog afspelen op de vrijstaande Robbert Knipping. Een Vianen been kan hier nog net tussen komen. Daarna zakt het spelpeil en kunnen er niet veel kansen meer genoteerd worden. Bas v/d Ven weet nog 2x het ijzerwerk (respectievelijk paal en lat) te teisteren uit een vrije trap vanaf de zijkant. In de toegekende 14 minuten blessuretijd kan DAW ook niet meer scoren, maar geeft ook geen kans weg. Eindstand derhalve 0-0.

Volgende week zondag 1 april nieuwe mogelijkheden. Dit keer uit tegen Handel.