Het lijkt erop dat DAW zich op kan gaan maken voor een kampioensfeest. Op deze 1 april wist DAW de uitwedstrijd tegen Handel in winst om te zetten en de enige overgebleven rivaal kon de 3 punten niet in eigen huis te houden.

Derhalve een voorsprong van 10 punten met nog 4 wedstrijden te gaan. Bij winst, over 2 weken in de thuiswedstrijd tegen HBV, kan DAW zich de kampioen van de 4de klasse G noemen.

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde Handel op het programma. Handel wist in de laatste 2 wedstrijden 4 punten te behalen, dus DAW was gewaarschuwd. DAW startte voortvarend aan de wedstrijd en kreeg in het begin meteen 2 kleine kansjes. Echter in de 4de minuut belandde een lange bal van achteruit bij de spits van Handel. Vanuit een zeer kleine hoek wist hij de bal onder de lat te knallen bij de kansloze Rik vd Linden. 1-0 voor Handel uit het niets.

DAW is niet aangeslagen door deze achterstand en weet door goed voetbal ( op een matig veld ) regelmatig gevaarlijk voor het doel van Handel op te duiken. In de 19de minuut wordt een terugspeelbal ( met het hoofd ) door een Handelverdediger opgepikt door Robbert Knipping. De keeper van Handel kan nog net het been tegen Robberts inzet krijgen. 1 minuut later speelt Dirk van den Hoogen zich vrij aan de rechterkant: zijn voorzet wordt in 1ste instantie geraakt door Joost Heurkens en in 2de instantie door Robbert in het doel gewerkt. De goed leidende scheidsrechter annuleert echter de zuivere treffer door het ( dubieuze ) vlagsignaal van de grensrechter te honoreren.

Door goed combinatiespel komt DAW meerder malen door en dit resulteert in een aantal vrije trappen en hoekschoppen. Echter: inzetten van Bas vd Ven, Dirk van den Hoogen en Robbert Knipping resulteren niet in een gelijke stand met de rust. In de 2de helft start DAW wederom voortvarend. Jeroen van Dijk speelt vanaf de linkerkant de bal op Dirk van den Hoogen. Een verdediger tast mis en Dirk kan in de korte hoek de bal binnen tikken. 1-1. DAW kan na de gelijkmaker niet meer het spel van de 1ste helft op de mat leggen.

De 2de helft is rommelig en in de 54ste minuut komt de spits van Handel aan de rechterkant in balbezit. Zijn schot is venijnig, doch Rik v/d Linden kan redding brengen. Een kwartier later volgt weer een kans voor DAW. Een vrije trap van Bas v/d Ven kan net niet ingekopt worden door de mee opgekomen Joost Heurkens. 5 minuten voor het einde van de reguliere speeltijd komt Jeroen van Dijk aan de bal. Zijn afgemeten voorzet komt op de pantoffel van de goed vrijgelopen Geert Loeffen. Met een weergaloze halfvolley verdwijnt de bal achter de kansloze handel doelman: 1-2 voor DAW.

In de resterende minuten geeft de DAW verdediging o.l.v. Maikel van Orsouw geen krimp en kunnen de 3 punten op het Schaijkse conto bijgeschreven worden. Over 2 weken ( 15 april ) volgt de volgende wedstrijd, thuis tegen HBV. Bij winst is DAW niet meer te achterhalen door de concurrentie en mag het zich kampioen van de 4e klasse G noemen.