• Gepubliceerd in Voetbalnieuws
Net geen kampioen geworden, maar dat deed niets aan de stemming af. De traditionele seizoensafsluiting van DAW 7 is een stapavond (of in dit geval een BBQ-avond met bier in de smaken Grolsch of Warsteiner) en afgelopen zaterdag was het zover. De afmeldingen van Johan Tielemans, Oelie, Ralf Vos, Jaap Oliemeulen en uiteraard Rick van Hinthem ten spijt.

De BBQ was matig, het bier OK, de kwats zeer behoorlijk, maar het hoogtepunt van de avond kwam in de vorm van zuster Ursula. DAW 7 valt na dit seizoen behoorlijk uit elkaar: enkelen wagen de (kansloze) sprong naar DAW 5, enkelen dalen (waarschijnlijk meer succesvol) af naar een lager niveau en enkelen stoppen er helemaal mee. Reden voor de organisatie om flink te besparen op de BBQ en de vrijgekomen middelen te storten op de rekening van "Vrienden van zuster Ursula". Als dank kwam deze bevallige zuster een tegenprestatie leveren. Vertrekkend succescoach Tinus mocht op een stoel plaatsnemen en de zuster haalde uit haar privécollectie wat speeltjes voor de dag, verloste zichzelf van haar overbodige kledingstukken (en overbodig waren ze eigenlijk allemaal wel, zo vond ze zelf) en stak hem de ogen uit met enkele uitstekende lichaamsdelen ("wa'n knoppen!").

De mannen van DAW 7 konden deze tegenprestatie enorm waarderen. Zo veel zelfs dat ze spontaan besloten ook tot een tegenprestatie over te gaan. Dat had op zich niet echt gehoeven, want was zuster Ursula nog een lust voor het oog, de mannen van ut zuvvende waren dat..... ach oordeelt u zelf maar. Klik op de foto als u denkt dat u een grotere weergave met meer details aankunt....

IMG_6489_tn
Tagged under Senioren