Na de nederlaag van vorige week tegen Erp moest de eerste overwinning behaald worden op deze zonnige dag tegen het ervaren Rhode uit Sint-Oedenrode.

Door de nodige blessures had trainer Henry van Wanrooy wederom weer flink moeten puzzelen in de basisopstelling. Zo speelde Dirk Bongers rechtsback, schoof Niels de Groot een linie door naar het middenveld en stond Tim Huberts in de spits.

De wedstrijd was nog maar net bezig toen Michel Daniels vanaf links wegdraaide van twee DAW-spelers en daarna nog twee spelers passeerde waarna hij de bal laag in de verre hoek schoof: 1-0.

DAW blijft hierna wel voetballen van achteruit, maar is erg onzorgvuldig in de passing. Rhode speelt fel in de duels en zit goed kort, waardoor ze vaak in balbezit komen en DAW veel overtredingen moet begaan.

Na een overtreding in de 25ste minuut aan de rechterkant neemt Bas van Kuringen van Rhode met links een indraaiende vrije trap richting doel, deze wordt gemakkelijk en zonder enige hinder door Joep van de Mortel binnengekopt: 2-0.

Hierna blijft DAW proberen, maar is het niet bij machte om het Rhode echt moeilijk te maken. In de 37ste minuut komt er een voorzet van Rhode vanaf links die Maikel van Orsouw met de hand toucheert, zodat de spits niet vrij kon inkoppen. Helaas heet de keeper van DAW niet Maikel van Orsouw, waardoor er een penalty volgt voor Rhode. Bas van Kuringen weet met dit buitenkansje wel raad en schiet deze overtuigend in de rechter onderhoek: 3-0.

In de 43ste het eerste schot richting doel van de goed spelende Marc Raaijmakers. Aan de linkerkant maakt hij een goede actie naar binnen, maar zijn schot gaat helaas een meter over.

Na de rust doet Rhode het wat rustiger aan en wordt wat laks in de afwerking, waardoor zij niet meer tot scoren komen. DAW krijgt in de laatste 10 minuten nog wel een aantal mogelijkheden door onzorgvuldigheid van Rhode. In de 84ste minuut komt de hardwerkende Niels de Groot vrij voor de keeper, maar zijn lop mist de kracht om de keeper te verschalken. Robbert Knipping mag in de 86ste minuut nog eens aanleggen voor een afstandschot wat een meter naast gaat. en tenslotte mag in de eindfase Bas van de Ven ook nog aanleggen voor een vrije trap rond de 16, na een overtreding op Marc Raaijmakers. Deze vrije trap wordt via de kluts door de keeper uit het doel gewerkt. Kortom: ook DAW weet niet te scoren en dus is de ruststand ook de eindstand: 3-0 in het voordeel van Rhode.