Op zondag 14 oktober ging DAW op bezoek bij het hoog geklasseerde venhorst. Venhorst staat gedeeld tweede met 14 punten uit zes wedstrijden.

DAW begint sterk aan de wedstrijd en krijgt alle tijd om rustig op te bouwen vanuit achteruit. De eerste kans is dan ook voor DAW, in de 9de minuut. Een scherpe indraaiende corner van Bas van der Ven wordt ternauwernood gemist door Rik Willems, die net niet in kan tikken. Maar DAW gaat door en creƫert kansen, een voorzet vanaf links van Jeroen van Dijk bereikt de geheel vrijstaande Robbert Knipping maar die kopt helaas naast het Venhorster doel. In de 18de minuut opnieuw een indraaiende hoekschop van Bas van der Ven maar Rik Willems schiet van dichtbij voor langs. In de 23ste minuut doet Venhorst voor het eerst wat terug. De linksbuiten wordt op links goed diep gestuurd, trekt naar binnen en zoekt met rechts de verre hoek. Met een goede redding weet Sjoerd den Brok de bal naast te tikken. In de 31ste minuut komt er nog een goed afstandsschot van Bas van der Ven. Maar de keeper van Venhorst staat precies op de juiste plaats. Vlak voor rust is het dan wel raak! De aanval wordt opgezet door Rob Vijmans die met een strakke pass Marc Raaijmakers aan de rechterkant bereikt. Deze geeft de bal in een keer strak voor op Dirk van de Hoogen die de bal hard binnen schiet. Een terechte 1-0!

Na rust wordt Marc Raaijmakers vervangen vanwege een rugblessure. Hij word vervangen door A1-speler Marc van Heesch die voor veel dreiging zorgt. Het spelbeeld blijft hetzelfde: Venhorst blijft vooral verdedigen en het is DAW dat aanvalt. Maar verder dan een afstandschot van Bas van der Ven komt het niet. In de 52ste minuut gaat het mis. De linksbuiten van Venhorst wordt op links vrijgespeeld, komt goed naar binnen en schiet strak in de verre hoek: 1-1. DAW blijft aanvallen. Marc van Heesch geeft vanaf links een goede voorzet op Rob Vijmans, die de bal schampt waardoor de bal voor de voeten van Robbert Knipping valt. Robbert schiet in kansrijke positie, maar het schot mist kracht waardoor de keeper redding kan brengen. DAW krijgt nog een paar kleine kansjes maar weet het verschil niet te maken. In de 86ste minuut gaat het opnieuw mis voor DAW. Een aanval via de linkerkant wordt doorgespeeld richting penaltystip. Vanuit de kluts komt de bal voor de voeten van Van de Putten van Venhorst die de bal in de verre hoek schuift: 2-1 voor Venhorst. DAW gaat vol op de aanval spelen om er toch nog een punt uit te slepen. Dit lukt bijna na een goede actie van Dirk van de Hoogen die de bal aflevert bij Marc van Heesch. Doordat de bal net opstuit gaat de poging van de goed spelende A-speler over.

DAW doet zichzelf te kort, en gaat met lege handen van het veld.