Op een aangename zondag middag in maart mocht DAW aantreden tegen de mannen van Ronald Tielemans. Rhode is aan een prachtige reeks bezig, het verloor sinds oktober geen enkel duel en moest alleen via een gelijk spel punten afstaan tegen koploper Erp.

Om half 3 floot scheidsrechter Reddy voor het beginsignaal. Na 10 minuten werd de eerste kans voor DAW genoteerd. Tom den Ouden kan uithalen op de rand van de 16 maar zijn schot wordt klem gepakt door de keeper van Rhode. Enkele minuten later is er het eerste wapenfeit van Rhode. Vanuit een goede corner van Sander Driessen kopt Paul Smeets maar net naast het doel. De eerstvolgende corner die Driessen wederom neemt, in de 15e minuut, wordt deze keer ingeschoten door Michel Daniels. De bal belandt, helaas voor Rhode, op de paal. De terugkomende bal wordt nog ingeschoten door Smeets maar Rik van der Linden weet zijn doel schoon te houden. In de 24e minuut kan er een aanval van DAW worden genoteerd. Na een goede aanval over rechts komt de bal via Mike van Son bij de goed spelende en dreigende Brian Peters. Zijn schot wordt dit maal door de keeper van Rhode gepareerd. Een paar minuten later weet de keeper van Rhode, Ronald van Gerwen, wederom zijn doel schoon te houden. Na een geweldige diepe bal van Tom den Ouden komt Brian oog in oog te staan met de van Gerwen. De laatst genoemde wint deze 1 tegen 1 strijd van Brian Peters. In de 38 en 40 minuut kunnen er nog twee kleine kansen bijgeschreven worden voor DAW. Mike van Son en Dirk van den Hoogen komen beide net tekort om  bal binnen te tikken.

De tweede helft lijkt Rhode iets sterker uit het kleedlokaal te komen dan DAW. Na 8 minuten kan Rhode, na een mooie aanval over rechts, afwerken op de DAW goal. Coen van hout lijkt de bal binnen te schieten bij Rik van der Linden. Alleen zorgt de Schaijkse doelman ervoor dat de bal over de goal gaat met een schitterende redding. Na dit wapenfeit van Rhode neemt DAW de leiding. Na een aanval over links wordt de bal door Bas van de Ven naar rechts verlegd. Bas speelt Brian in de voeten en deze weet de bal hard diagonaal binnen te schieten. 1-0.

In de daarop volgende minuten schommelt het spel een beetje heen en weer. Er wordt stevig gevoetbald maar de scheidsrechter weet de wedstrijd in goede banen te leiden. In de 31e minuut fluit hij voor een overtreding op ongeveer 20 meter voor de goal van DAW. De muur wordt neer gezet, maar helaas voor DAW, weet Sander Driessen de bal door de muur binnen te schieten. 1-1.

DAW gaat echter niet bij de pakken neer zitten en zorgt ervoor dat 6 minuten later er een stand van 2-1 op de scorebord gezet kan worden. Via Mike van Son gaat de bal naar Brian Peters. Deze weet de bal van Mike te controleren en wederom hard in het doel van Rhode te werken. Kort hierna komt Tim Stewart nog in de positie Rhode op gelijke hoogte te brengen. Echter schiet Tim de bal in kansrijke positie ruim over het doel van DAW.

Dit was direct de laatste kans die Rhode kreeg deze wedstrijd. DAW wint deze wedstrijd en zorgt hiermee dat ze stevig in de middenmoot blijven staan. Tevens doet DAW hiermee goede zaken voor de 3e periode die deze middag begon. Volgende week gaan de mannen van Van Wanrooij naar Ottersum om aan te treden tegen RKOSV Achates.