Margriet was vandaag te sterk voor DAW. DAW had een slechte dag en verloor volledig verdiend van de Ossenaren.

Margriet was vanaf de aftrap de gevaarlijkste ploeg en het was dan ook wachten op de 0-1. In de 13e minuut is het dan zover, een prachtige dieptepass van Ton van Zantvoort op rechts naar Gijs Bouwens. Diens voorzet wordt door Rick van Rodijnen tot doelpunt gepromoveerd. DAW grossiert in deze fase in verkeerde keuzes en passes en is de mindere in het veld. In de 23e minuut komt Rick van Rodijnen oog in oog met Rik van de Linden. Rodijnen faalt niet en 0-2 is een feit. Na dit doelpunt gaat DAW iets beter voetballen. De beste fase uit de wedstrijd van de oranjehemden. In de slotfase van de eerste helft speelt Tom den Ouden Aldair
Rodriquez aan. Aldair speelt zich vrij en diens schot verdwijnt in het doel. Keeper Natris ziet er niet goed uit, het schot leek houdbaar.

Na de thee is het DAW die de eerste kans krijgt. Een strakke vrije trap van Aldair, vanaf links, wordt door Robbert Knipping goed ingekopt. Keeper Danny de Natris brengt echter redding. De wedstrijd zakt naar een bedenkelijk niveau, DAW kan niet en Margriet wil niet. In het laatste kwartier zijn er nog kansen voor DAW. De ingevallen Tim van de Helm is dichtbij de gelijkmaker, Tim maakt zich goed vrij over rechts maar zijn schot gaat via de keeper naast. De laatste minuten breken aan. Margriet krijgt nog een paar kansjes maar kan deze niet verzilveren. In de 90e minuut een voorzet van Tim van de Helm. Bij de tweede paal  staat Robbert Knipping, maar zijn inzet verdwijnt naast het doel, de kans op de gelijkmaker. DAW zou daardoor teveel hebben gekregen. Margriet wint terecht en kan weer naar boven kijken. In Schaijk likt men de wonden en kijkt men snel vooruit naar zaterdag.

Dan massaal op de fiets naar Herpen, voor de wedstrijd van het jaar uit tegen Herpinia. Die willen we winnen! Zorg dat je erbij bent.