Een terechte uitslag volgens beide trainers. Zowel trainer Jeroen Tax als ook Rob van Griensven vonden het gelijke spel een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen op het veld.

Beide elftallen kregen in de eerste helft kansen. Zo waren er kansen voor DAW: Tim Huberts met een schot rakelings over en Tim van de Helm met een schot naast na goed voorbereidend werk van Mark Raaijmakers, die over links prima doorkwam en dito voorzet afleverde. Aan de andere kant moest Rik van Linden handelend optreden na een doorbraak van Thomas Cremers. Gelukkig voor DAW zag hij zijn medespeler over het hoofd en bracht Rik knap redding in de één tegen één situatie. Vlak voor rust toch de 1-0 voor DAW. Robbert Knipping onderschept in de verdediging knap de bal en met een splijtende pass zet hij Mark Raaijmakers alleen voor keeper Jaap Janssen, Mark faalt niet en zet de 1-0 op de borden: een knappe goal. Een beter moment om te scoren is er niet, zo vlak voor rust.

In het begin van de 2e helft heeft DAW duidelijk het betere van het spel. Maar de schoten van Tim Huberts (redding keeper) en de kopbal van Robbert Knipping (net naast) brengen geen bevrijdende tweede treffer. Na driekwart wedstrijd een vrije trap voor Stormvolgels op 20 meter van het doel. Bart Seegers knalt de bal met rechts om de muur heen in de korte hoek: 1-1. Wat volgt is een nerveus kwartier met veel strijd en kansen. Tim van de Helm wordt gelanceerd door Dirk van de Hoogen, maar het vlammende schot van Tim gaat via de handen van de keeper over het doel. Vlak voor tijd krijgt DAW een vrije trap aan de zijkant, de vrije trap van Tim Huberts is uitstekend, de kopbal van de ingevallen Noud de Looijer mist venijn. Dit was de kans voor een "gestolen" overwinning. Het blijft bij de 1-1 en de prima leidende Willems fluit beide ploegen naar de douches.

Volgende week speelt DAW de inhaalwedstrijd in Geffen tegen het Nooit Gedacht van oud-trainer Jurgen van Wanrooij. Tot dan!