DAW heeft uitstekende zaken gedaan door bij Rhode met 0-2 te winnen. DAW met "good old" Rob Vijnmans in de basis was over de gehele wedstrijd gezien ook de verdiende winnaar. Rhode stelde teleur. Door deze overwinning neemt DAW iets meer afstand van de degradatieplaatsen en komt de derde plaats weer in beeld. Maar de competitie is nog niet gelopen. Eerst worden er met Pasen inhaalduels gespeeld. Een week later vervolgt DAW, uit bij Stormvogels.

Rhode begon als beste aan de wedstrijd, het kreeg een aantal mogelijkheden maar wist deze niet te verzilveren. In de 12e minuut de beste, maar de vrije kopkans van Stan van Mortel gaat gelukkig voor DAW één meter over. DAW kan daar weinig tegenoverstellen, tot vlak voor rust, een aanval over links. Marc van Heesch en Adair Rodriquez combineren door de defensie van Rhode. Aldair maakt zich vervolgens ook nog eens goed vrij en speelt Dirk van den Hoogen aan. Dirk faalt niet en schuift beheerst de bal tegen de touwen. 0-1! Ietwat tegen de verhouding in maar hij telt. Nog voor rust kan Rhode de stand gelijktrekken, goed keeperswerk van Rik van de Linden voorkomt dit.

Na rust een feller DAW. Het gelooft in een resultaat en speelt met het hart! Strijdlust van alle elf basisspelers. Het wint duels en verovert de tweede bal. Zo ook bij de kans van Tim Hubers, goed doorjagen van Aldair, mooie pass op Tim. Scheidsrechter de Graaf wuift het vlagsignaal weg, Tim oog in oog met doelman Paul van Heesch . Echter Tim ziet zijn schot gekeerd worden door de uitstekende doelman van Rhode. Rhode probeert wel, maar oogt tam en krachteloos, het komt niet verder dan een paar vrije trappen, die door de DAW defensie makkelijk verwerkt worden. Na een dik uur spelen komt Marc van Heesch goed door over links, prima voorzet, maar Dirk komt een haartjeJ tekort, voor zijn tweede.  In deze fase is het wachten tot DAW definitief de wedstrijd in het slot gooit. Dit gebeurt vier minuten voor tijd. Tom den Ouden brengt Mark Raaijmakers in stelling, Mark schuift de bal diagonaal onder de keeper door in de verre hoek. Dolle vreugde aan DAW-zijde, de wedstrijd lijken drie belangrijke punten op te leveren. In de laatste minuut nog een dot van kans voor Joep Vermeltfoort, maar wederom brengt Rik redding. De prima leidende scheidsrechter de Graaf fluit voor het einde. 0-2 eindstand.

DAW doet goede zaken maar is nog lang niet veilig, mede door de uitslagen op de anderen velden. Het beloven nog twee spannende speelrondes te worden.