Zaterdagmorgen verlieten de jongens van DAW F7 opgewekt en vrolijk het DAW terrein. Zoals altijd zin in een lekker potje voetbal en ditmaal een toernooi bij St. Hubert.

Daar aangekomen schalde de muziek uit de boxen en was het een wirwar van over enthousiaste kinderen.
De poule indeling voor deze dag was redelijk. Alleen Gassel, wat bij ons in de competitie kampioen was geworden, kon wel eens roet in het eten gooien.
De eerste wedstrijd werd gewonnen en de tweede wedstrijd tegen Gassel werd jammerlijk verloren na een 1-0 voorsprong. Maar deze wedstrijd werd er voor elke meter gevochten.
In de laatste poulewedstrijd speelden we gelijk maar toch bereikten we de tweede plaats, wat recht gaf op het spelen van de halve finale tegen DSV die eerste waren geworden in de andere poule .
Zonder op te scheppen, maar onze mannen lieten geen spaan heel van de tegenstander en na 15 min stond er dan ook 2-0 op het scorebord.

Yes... Nu de finale tegen Gassel?

Nee, Gassel verliest de halve finale van de Zwaluw na strafschoppen. De geweldige keeper van de Zwaluw wist bijna alle ballen uit de goal te houden. We konden ons dus opmaken voor de finale tegen de Zwaluw .

DAW gaat als een speer uit de startblokken en zet veel druk op de tegenstander waardoor het spel zich eigenlijk alleen nog afspeelt op de helft van de tegenstander. De keeper weet de afstandsschoten keer op keer te pareren. Uiteindelijk is het dan een dood spelmoment waaruit gescoord wordt.
Een heerlijke corner van de rechterkant komt hoog bij de eerste paal waar de keeper te veel moeite mee heeft en DAW scoort.....Er resteren nog vier minuten en het blijft ongemeen spannend maar al snel biedt de scheidsrechter uitkomst en blaast af.

De mannen staan daarna trots met de beker in de handen. DAW F7 winnaar van het sterk bezette toernooi. Wij zijn trots op onze mannen die hebben gevochten als leeuwen, bedankt jongens voor een onvergetelijke dag!