DAW speelde zich op de laatste competitiedag veilig door zelf met 0-0 gelijk te spelen tegen Avant'31. De andere uitslagen in de derde klasse D deden de rest. Achates degradeerde rechtstreeks door het verlies tegen kampioen Margriet. Venhorst speelt nacompetitie. Het verloor van buurman Boekel Sport, dat zelf voor promotie gaat spelen. Festilent speelde zich veilig door in Rhode te winnen. DAW is dus klaar en het was nog lang gezellig druk in de bomvolle kantine. Met DJ Jason aan de knoppen.

Avanti begon als sterkste aan de wedstrijd, DAW speelde matig in de beginfase. Avanti  kreeg ook de eerste kansen via spits Geert van Heeswijk, de bal wordt echter door Rik van de Linden vakkundig tot hoekschop verwerkt. Nog geen twee minuten later was het wederom gevaarlijk, de bal dreigde in het DAW doel te gaan maar Jody van de Burgt van Avanti'31 gaf nog een laatste tik. Helaas voor de ploeg uit Schijndel in buitenspel positie, DAW komt goed weg.
Na dik een kwartier spelen doet DAW iets terug, hoekschop Aldair Rodriquez, kopbal Rob Vijnmans in de linkerbenedenhoek, redding van keeper van Kaathoven. DAW gaat wat beter voetballen, maar de twee schoten van Aldair missen venijn om Avanti op achterstand te zetten.  Op slag voor rust nog een grote kans voor Nicky Hendriks maar Rik weet eenvoudig te pareren. 0-0 rust.

Na rust pakt DAW de draad weer op. Deze zondag speelt Tom den Ouden een dijk van een wedstrijd. Zowel op de rechtsback plaats als op het middenveld. Wint bijna al zijn duels en is telkens aanspeelbaar. Rob Vijnmans begint aan zijn laatste 45 minuten als voetballer, een mooie carrière! Afgesloten met een kampioenschap bij DAW 2. We zullen Rob gaan missen.
In de tweede helft gebeurt aanvankelijk niet veel, pas na een uur voetbal gevaar voor het DAW doel, Geert van Heeswijk schiet de vrije trap met een gevaarlijke stuit op het DAW doel. Rik van de Linden brengt echter redding door de bal uit de lange hoek weg te tikken. Na 70 minuten de beste kans van de wedstrijd een mooie aanval via Mark Raaijmakers en Adair Rodriquez, Dirk van den Hoogen ziet zijn inzet tegen de keeper verdwijnen. Had DAW zomaar op voorsprong kunnen komen. Dit zou overigens tegen de verhouding van de wedstrijd in zijn geweest. De uiteindelijke 0-0 was een juiste afspiegelingen van de verhoudingen op het veld.

Door deze uitslag speelt DAW ook volgend jaar weer in de derde klasse. De groep blijft bijna geheel intact en zal worden aangevuld met eigen jeugd. Tot volgend seizoen.