DAW heeft drie kostbare punten geschonken aan Venhorst. Het heerste in de eerste helft, 1-0. Maar gaf het weg in het tweede bedrijf. De wedstrijd begint overigens drie kwartier later. Scheidsrechter de Wit heeft zich verstapt bij het uitstappen van zijn auto, scheidsrechter Cornelissen is zijn vervanger.

DAW begon goed aan de wedstrijd. Na een kwartier spelen brengt Robbert Knipping de bal voor het doel, de inzet van Mark Megens wordt gekeerd door de Venhorst defensie. Dit is de opmaat naar een ware belegering richting de Venhorst doelman. DAW heeft het initiatief, is agressief en durft naar voren te verdedigen. Tegelijker tijd haalt men de angel uit de omschakeling van Venhorst, iets waar de ploeg van trainer Van de Burgt bekend om staat. Na een half uur spelen een mooie volley van Noud de Looijer, de bal verdwijnt net langs de verkeerde kant van de paal. Nog geen drie minuten later een spervuur van aanvallen van DAW. Rik Willems en Robbert Knipping (driemaal!) komen net te kort of de keeper brengt redding. Twee minuten later is het dan toch raak, een splijtende pass van Marc Raaijmakers op Noud de Looijer. Noud neemt mooi aan en zet de bal met links voor op de geheel vrijstaande Mark Megens. Mark kopt de bal tegen de touwen. De dik verdiende 1-0 is een feit. Net voor rust nog een kans op de 2-0. Verre uittrap Silvester, Noud schermt de bal prima af en brengt Marc Raaijmakers in stelling. De schuiver van Marc is van onvoldoende venijn. Kortom: een 1-0 ruststand.

In de tweede helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. DAW heerst en creƫert kansen. Na vijf minuten heeft de ingevallen Marc van Heesch de 2-0 op zijn schoen, knap weggedraaid van zijn tegenstander in de zestien, schiet Marc de bal recht in de handen van de doelman. Na een uur spelen een vrije trap van Bas van der Ven, kopbal Rik Willems, Noud komt net tekort. DAW slaagt er niet in om de 2-0 te maken. Venhorst ruikt dat er wat te halen valt. Bij DAW vloeien de krachten langzaam weg. Een kwartier voor tijd een vrije trap voor Venhorst. Tom van de Boogaard brengt de bal in de zestien Silvester glijdt uit, de bal raakt de paal en de lat, komt voor de voeten van Sam van Lieshout die het laatste zetje geeft. De eerste kans voor Venhorst en direct al 1-1. DAW probeert zich te herpakken. Robbert Knipping is nog dichtbij de 2-1, maar de ferme kopbal wordt gekeerd door de doelman. Twee minuten voor het einde een onschuldig luchtduel op de middenlijn. Scheidsrechter Cornelissen geeft een vrije trap aan Venhorst. Teun van de Putten brengt de bal in de doelmond, Sam van Lieshout verlengt met het hoofd, Thijs van Sleeuwen dompelt DAW in rouw. 1-2. Na afloop van de wedstrijd geeft de overigens goed leidende scheidsrechter Cornelissen zijn fout toe. DAW koopt er niets voor.

Een weekje rust, en dan snel de zaak herpakken tegen Avesteyn. Als DAW dan weer met dezelfde instelling het veld in komt, kan succes niet uitblijven.