DAW is klaar voor de beker 1e klasser Venray was net te sterk voor de Oranjehemden. DAW verloor nipt met 1-2.

Venray begon sterk aan de wedstrijd, was agressiever en speelde in een hoger tempo. DAW probeerde aan te pikken maar kwam net te kort. Al in de tiende minuut was het raak voor de Limburgers. De DAW defensie krijgt de bal niet weg.  Luko Luvitu legt de bal af op Chris Wilschut. De voormalige spits van Oostrum laat Rik van de Linden kansloos met een bekeken schot 0-1. Na een half uur spelen wordt de stand verdubbeld. Een bekeken schot van Freek Heesen verdwijnt hoog in het doel, wederom is Rik kansloos. Nog voor rust doet DAW iets terug. Marc van Heesch wordt weggestuurd door Mark Megens, Marc op snelheid is bijna niet af te stoppen. Marc legt prachtig breed op Stijn Lamers. Stijn weet wel raad met buitenkansje. 1-2.

Na rust een minder sterk Venray, het krijgt minder kansen, het oogt minder sterk. DAW speelt brutaal en zet daar waar het kan druk. Het krijgt wat kansen maar weet net niet door te drukken. vijf minuten voor tijd krijgt DAW een vrije trap op 25 meter van het doel. De bal van Bas van der Ven wordt ternauwernood gered door doelman Wismans. Twee minuten voor tijd de kans op de gelijkmaker. "Frontsoldaat" Robbert Knipping kopt door op de vrijstaande Noud de Looijer. Jammerlijk staat het vizier ditmaal niet op scherp van de DAW spits. Het blijft bij 1-2 en DAW ligt uit de beker.

Zondag is DAW vrij, het hervat de competitie thuis tegen Volkel op 26 oktober. Tot dan.