DAW en FC Uden hielden elkaar in evenwicht. DAW kwam vroeg op voorsprong, net voor rust werd de uiteindelijke 1-1 eindstand bereikt.

DAW komt goed uit de startblokken, zet vroeg druk op de tegenstander, dwingt de fouten af. Al in de tweede minuut een grote kans voor Noud de Looijer zijn directe tegenstander glijdt uit, Noud heeft een vrije doortocht naar het Udense doel. De spits strand op keeper van Ballegooy, nadat Noud de bal iets te ver voor zich uitspeelde. Drie minuten later is het wel raak. De toegekende vrije trap op 25 meter van het doel wordt met een fraaie wreeftrap door Aldair Rodriquez binnengeschoten in de hoek van de keeper. De bal krijgt een rare stuit, toch ziet de doelman er niet goed uit. DAW krijgt nog een paar kansen maar gaande weg de eerste helft, komt FC Uden steeds vaker, en gevaarlijker bij het DAW doel. DAW komt er niet goed meer uit, op een fraaie aanval door het midden na. Combinatie tussen Noud de Looijer, Bas van der Ven en Mark Raaijmakers. De laatste ziet zijn voorzet voorlangs gaan. FC Uden heeft een slimme corner variant, de bal wordt laag en strak voor gegeven, overstap, een goed schot, Silvester brengt redding. Net voor rust dezelfde variant! Dit maal is het wel raak. Aanvoerder Thijs van der Voort bekroont zijn prima spel met een doelpunt. 1-1 ruststand.

Na rust aanvankelijk een gelijk opgaande strijd, in de loop van de wedstrijd heeft FC Uden het meeste recht op de overwinning. Twee minuten na rust een enorme pegel van Thijs van de Voort vanaf 18 meter. Silvester weet echter de vrije trap uitstekend te keren. Na een uur spelen alle geluk voor de keeper van FC Uden de uittrap tegen de voet van Dirk van de Hoogen belandt terug in de handen van de doelman. Even later krijgt Aldair de kans om zijn kunstje te herhalen. Nu zeilt zijn inzet een meter over de kruising. Aan de andere kant een voorzet vanaf rechts, Jeroen Stadhouders schiet uit de draai op het DAW doel, wederom een prima redding van Silvester.

De stand blijft 1-1, DAW mag niet ontevreden zijn. Zondag weer een nieuwe kans in St Oedenrode, De moeilijk scorende ploeg van trainer van Lieshout aast op de eerste zege. We zijn gewaarschuwd!