• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zondag as. haar laatste wedstrijd voor de winterstop uit bij Berghem Sport. Berghem Sport is de rode lantaarn drager van de derde klasse D met 6 punten. Opvallend hierbij is dat de helft van die punten door een overwinning bij DAW komen. DAW speelde toen een slechte wedstrijd zonder pit. Dat knaagt in de Schaijkse selectie, al dagen heerst er een revanchestemming. Iedereen bij DAW wil de drie punten mee naar Schaijk nemen.

Rob van der Ven; "Al zondag na de wedstrijd tegen Avanti'31 hadden de spelers het er al over". "De thuiswedstrijd tegen Berghem Sport moet worden rechtgezet". "mooi om te zien" vertelt Rob verder; "de groep heeft duidelijk een stap gemaakt mentaal".

Rob van Griensven heeft een soortgelijke versie. Rob; "Rob en ik het nog nooit zo snel over de volgende wedstrijd gehad als afgelopen zondag". "Die punten hebben we toen geschonken aan Berghem qua beleving". "Zondag moeten we de lijn doortrekken qua passie en strijd" daarna hebben we een winterstop tot februari". "Dat wil zeggen dat je twee maanden naar dezelfde stand mag kijken, en dan graag met drie punten extra". Bij DAW een compleet fitte selectie, aan de twee trainers de taak om de beste opstelling te maken. Bij Berghem Sport ontbreekt Gijs Kappen. Hij kreeg naar aanleiding van zijn tweede rode kaart dit seizoen een schorsing van vijf wedstrijden.

Tot slot spreken we nog aanvoerder Bas van der Ven. Bas over zondag. "Tegen Berghem Sport hebben we natuurlijk wel iets goed te maken". "We kunnen een goede stap zetten als we drie punten pakken, dan wordt het gat naar Berghem nog groter en sluiten we aan bij de ruime middenmoot". "Als we met dezelfde instelling spelen als de laatste drie wedstrijden en tevens durven te voetballen, maken we een grote kans op het kunstgras in Berghem". Bas verder; "Zolang iedereen fit blijft kun je ook ergens naartoe werken en het lijkt erop dat we de smaak te pakken hebben". "Het zou een flinke opsteker zijn als we met 15 punten de winterstop in kunnen gaan".

Wil je DAW 1 in 2014 nog zien spelen dan is dit je laatste kans. De wedstrijd op "De Koppelsteeg" begint om 14.30 en wordt geleid door scheidsrechter de Graaf. Tot zondag!

Tagged under DAW 1