• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Het is alweer ruim 10 jaar geleden dat onder aanvoering van een aantal oud selectiespelers het zaterdagteam werd opgericht. De verplichtingen op de zondag werden ingeruild voor het recreatieve op de zaterdag. In de begin nog met een behoorlijk kwaliteitsverschil met de meeste tegenstanders, maar tegenwoordig moeten we alle zeilen bijzetten om wekelijks te kunnen blijven winnen. Toch zijn het aantal nederlagen per seizoen nog steeds makkelijk op 1 hand te tellen. Veel belangrijker is de sfeer. Deze is na 10 jaar nog steeds uitmuntend en naast de sportieve wedstrijden kan ook buiten het veld gesproken worden van een gezellig team met naborrelen en jaarljks een weekendje weg.

In deze 10 jaar hebben behalve de vaste groep van zo'n 20 spelers maar liefst 80 spelers ooit met ons meegedaan. Dit varieert van oud zaterdagteam leden tot invallers met maar 1 cap.

Op bijgaande uitnodiging is te lezen dat we ons jubileum vieren op pinksterzaterdag 23 mei vanaf 16.00 uur. Mocht je ooit ook maar 1 wedstrijdje met ons meegedaan hebben, en onverhoopt geen uitnodiging ontvangen hebben, beschouw dit bericht dan als een uitnodiging. Ook vrouwen en kinderen worden uitgenodigd. Gezamenlijk willen we kort een balletje trappen (inlusief vrouwen en kinderen) waarna we in de tent BBQen en naborrelen. Genoeg tijd voor oude koeien.....

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de organistatie (uiterlijk 16 mei)

Arthur Visschers, Bert vd Heijen,  Victor Groenenwegen, Marcel vd Heuvel

 

Tagged under Senioren