DAW 1 wist ook de 3e bekerwedstrijd te winnen, nu werd EVVC thuis met 4-1 verslagen. In de eerste helft zag het er nog niet naar uit dat DAW een ruime overwinning zou behalen. EVVC kreeg wat kansen doordat de verdediging van DAW regelmatig erg veel ruimte weg gaf. Ook DAW kreeg enkele kansen waarvan Bas v.d. Ven er 1 wist te benutten, de rust werd in gegaan met een 1-0 stand.
Na de rust werd de wedstrijd in korte tijd beslist, door Dirk v.d. Hoogen werd het  2-0 en kort daarna scoorde Bas v.d. Ven 3-0 uit een mooie vrije trap. De wedstrijd werd definitief beslist door de 4-0 van Mike van Son. EVVC kreeg ook nog wel een paar kansen en maakte in de slotfase nog 4-1.
Door deze overwinning is DAW is poulewinnaar en gaat door naar de volgende bekerronde.